Blog

okt 23

Wat je vooral niet moet doen tijdens een verhuizing

Bij Wiggelaar streven we naar een uitstekende services tijdens uw verhuizing. Maar mocht je toch liever zelf uw verhuizing regelen, dan geven wij u graag tips met wat je vooral niet moet doen tijdens een verhuizing. Onze top vijf:

 1. Verhuisdozen
  Gebruik altijd verhuisdozen! Ze kosten dan misschien wel wat geld, het is de investering zeker waard. Je moet er toch niet aan denken dat alle fotolijstjes gebroken aankomen op het nieuwe adres?
 2. Vergeten dozen te labelen
  Ook een klassieker: vergeten de verhuisdozen te labelen. Gevolg: in het nieuwe huis eerst een halve dag bezig zijn met welke doos in welke kamer hoort. En geloof ons: daar heeft niemand zin in!
 3. Meten is weten
  Zorg ervoor dat je voorafgaande aan de verhuizing alle maten hebt opgenomen op het nieuwe adres. Dit voorkomt onplezierige verrassingen op de verhuisdag. Je moet er toch niet aan denken dat je de wasmachine op het laatste moment niet door de deur krijgt…? Zorg er dan ook voor dat, mocht je grote spullen niet zelf kunnen verhuizen, vooraf extra diensten geregeld zijn, zoals een verhuislift.
 4. Teveel inpakken
  Verhuisdozen zijn stevig, maar hebben ook een grens aan wat ze kunnen dragen. Zorg er dan ook voor dat u zeker niet teveel spullen in één verhuisdoos stopt!
 5. Inschrijven en uitschrijven
  Het klinkt o zo logisch, maar het gaat vaker fout dan je denkt. Ga je naar een andere gemeente verhuizen? Vergeet je dan niet uit te schrijven in je huidige gemeente en in te schrijven in de nieuwe gemeente. Dit zijn zaken die je voorafgaande aan de verhuizing kunt regelen, zodat je op het laatste moment alle aandacht op het verhuizen hebt.

About The Author