Blog

jun 20

De voordelen van een erkende verhuizer als Wiggelaar

Logo Erkende Verhuizers_cmykHet zal u vast niet ontgaan zijn: verhuisbedrijf Wiggelaar is een erkende verhuizer. Een begrip dat we regelmatig laten terugkomen op onze socialmediakanalen, website en in onze blogs, maar wat is het nou precies? En wat heeft u er als klant nou eigenlijk aan? Heel wat! Simpel gezegd maken wij het als erkende verhuizer mogelijk dat u met een gerust hart kunt verhuizen. Fijne gedachte, toch?

Veilig van A naar B
Een erkend verhuisbedrijf voldoet aan alle eisen die zijn opgelegd door de Organisatie voor Erkende Verhuizers. Eisen van toen én eisen van nu, we worden namelijk regelmatig nog getest of deze titel nog steeds bij onze werkwijze past. Deze tests hebben te maken met kwaliteit, milieu en veiligheid. Wiggelaar scoort keer op keer weer hoog!

De voordelen op een rijtje

  1. Een volledig verzekerde inboedel!
  2. Een zorgeloze verhuisdag: indien gewenst wordt alles voor u uit handen genomen, ideaal voor bedrijfsverhuizingen! De diensten van Wiggelaar besparen u als klant veel tijd en energie.
  3. Vakkundige, professionele en vriendelijke verhuizers: van het in- en uitpakken van de dozen tot het (de)monteren van meubilair en het sjouwen van zware spiegels, werkelijk niets is ons teveel! Zo zijn uw kostbare spullen in veilige handen.
  4. Verhuisgarantie én lid van een onafhankelijke Geschillencommissie: komt u er met ons niet uit, dan kunt u terecht bij de Geschillencommissie. Deze commissie behandelt uw klacht en brengt een bindend advies uit, zowel Wiggelaar als uzelf moeten zich aan dit advies houden.

Meer weten over de verschillende voordelen van een erkende verhuizer? Neem contact met ons op! Wij beantwoorden graag uw vragen.

About The Author