Blog

jun 27

De waarde van een verhuisbedrijf

MovingEen verhuisbedrijf inschakelen doet u niet zo maar. U doet het ook niet omdat u anders niet weet wat u met uw geld moet doen of omdat u graag heeft dat anderen aan uw spullen zitten. De professionele verhuizers van verhuisbedrijf Wiggelaar begrijpen dat. Waarom u dan wél voor een verhuisbedrijf kiest? Omdat

Rugzakken vol ervaring
Kiezen voor een verhuisbedrijf is kiezen voor ervaring. En dat is fijn want u wilt dat uw spullen veilig van A naar B komen. Borden en servies in dozen stoppen lukt wellicht nog wel, maar wat dacht u van die enorme piano op zolder? Of van dat kostbare schilderij boven de openhaard? En tja, als we toch bezig zijn… Dan nemen we direct de borden en het servies wel mee! De ervaren verhuizers van verhuisbedrijf Wiggelaar zijn al jaren werkzaam in dit vak. Met andere woorden: rugzakken vol ervaring gegarandeerd!

Een stressbestendige planning
Wanneer er een verhuizing voor de deur staat, loopt de stress vaak al snel op. Of u nu en To Do-list heeft gemaakt of niet; de kans is groot dat u alsnog iets vergeet. Hoe fijn zou het zijn als u in ieder geval één ding uit handen kunt geven? Streep ‘spullen inpakken’ maar alvast door, die taak voert verhuisbedrijf Wiggelaar graag voor u uit. Ook het vervoeren van de spullen naar uw nieuwe stulpje is dankzij onze grote verhuiswagens geen probleem. Twee vliegen in één klap!

About The Author