Blog

jul 02

Een wasmachine verhuizen

WasmachineWanneer u eenmaal een wasmachine heeft aangeschaft, kunt u al snel niet meer zonder. Een hoopje vieze kleren erin, een druk op de knop en voilà: een uur later haalt u alles er weer fris en fruitig uit. Zo makkelijk! Wij Nederlanders staan erom bekend nogal kieskeurig te zijn; wasmachine 1 maakt te veel lawaai en wasmachine 2 heeft te weinig standen… Vandaar dat geen haar op ons hoofd eraan denkt om dit trouwe apparaat niet mee te nemen wanneer we eenmaal verhuizen!

Zwaar, onhandig en snel beschadigd
‘Die wasmachine gaat mee’, ja… Leuk bedacht. Maar hoe? Terwijl u uw servies en andere prullen makkelijk kwijt kunt in een stevige verhuisdoos, is een wasmachine een heel ander verhaal. Wasmachines zijn zwaar, onhandig en erg gevoelig voor beschadigingen. Gelukkig kunnen de professionele verhuizers van erkend verhuisbedrijf Wiggelaar u hierbij helpen. Doe u het toch op eigen kracht? Lees dan in ieder geval deze tips door!

  1.  Koppel de stroom- en wateraansluiting een paar dagen van te voren los.
  2. Plak de aansluitingen op de dag van de verhuizing vast aan de wasmachine, met het uiteinde omhoog. Zo kan er geen water o.i.d. meer uitstromen tijdens de verhuizing.
  3. Leeg de wasmachine (er kan nog water in zitten)!
  4. Zorg voor een goede bescherming: vul de wasmachine met handdoeken of kussens en wikkel de wasmachine in met noppen- of beschermfolie.

Moet u binnenkort ook een wasmachine verhuizen? Neem contact op met Wiggelaar en u bent er zeker van dat uw wasmachine veilig van A naar B wordt gebracht.

About The Author