Blog

jan 10

Wie kan mijn verhuizing regelen?

Erkend verhuisbedrijf Wiggelaar regelt al ruim 125 jaar verhuizingen. Voor particulieren, ouderen en bedrijven. Nationaal en internationaal. Wij durven dan ook te zeggen dat wij dé partner zijn waarmee jij jouw verhuizing kunt regelen. Lees onze reviews online en je begrijpt waarom.

Particulieren verhuizen
De verhuizers van Wiggelaar gaan regelmatig op pad om particulieren te verhuizen. Van de stad naar het platteland, van Amsterdam naar Parijs, van een huurwoning op 5 hoog naar een eerste koopwoning. Alles komt voorbij. De verhuizers laden het meubilair en andere spullen netjes en vervoeren alles van A naar B. Jouw voordeel? Je bent snel klaar én alle spullen zijn tijdens het verhuizen tot 100.000 euro verzekerd!

Ouderen verhuizen
Het verhuizen van ouderen is een vak apart. Maar o-zo belangrijk. Juist wanneer je wat ouder bent, kan je tenslotte wel wat extra hulp gebruiken. Vaak lukt het kinderen, buren en kennissen wel om hier en daar te helpen met het inpakken van de verhuisdozen, maar hoe krijg je die piano naar beneden? Wiggelaar regelt met alle liefde een verhuislift. En die parkeerontheffing? Ook daar zorgen we voor.

Wanneer er niet genoeg handjes paraat staan, helpen wij ook graag met het (de)monteren van meubels, het afhalen van lampen en gordijnenrails en al het andere waar hulp nodig is. Dát is nou eens fijn verhuizen!

Bedrijven verhuizen
Bij een bedrijfsverhuizing komt veel kijken. Een bedrijf kan immers niet even stilliggen. Het is dan ook zaak om ervoor te zorgen dat in ieder geval een deel van de werknemers ongestoord verder kan werken. In dit geval zijn de verhuizers van Wiggelaar een goede oplossing. Zij kunnen indien gewenst al het werk overnemen! Met een complete begeleiding tijdens het gehele verhuistraject, zal de bedrijfsverhuizing soepel en probleemloos verlopen. Beloofd!

Wil jij een verhuizing bij Wiggelaar laten regelen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

About The Author