Blog

dec 10

Wiggelaar gaat mee met de tijd

Verhuiswagen WiggelaarAmsterdam, 10 december 2015 – Wiggelaar Verhuizingen (1883) is inmiddels al ruim 130 jaar en vier generaties lang een vertrouwde partij in het verzorgen van succesvolle verhuizingen. Van jong tot oud, van bedrijven tot particulieren en van nationaal tot internationaal; het kan allemaal bij Wiggelaar Verhuizingen. Ondanks dit succes heeft Wiggelaar Verhuizingen de ambitie om te blijven groeien en innoveren. Zo hebben zij bijvoorbeeld in 2005 nog een nieuwe, grote loods in het Westelijk havengebied Amsterdam betrokken. Ook is Wiggelaar Verhuizingen sinds een tijd actief op diverse social media kanalen en worden er nu ook regelmatig informatieve blogs op de website geplaatst.

Wiggelaar: een erkende verhuizer
Wiggelaar is een van de eerste erkende verhuizers. Het voornaamste voordeel van verhuizen in samenwerking met een erkende verhuizer, is dat u gegarandeerd bent van de kwaliteit en zekerheid waar u naar op zoek bent. Wiggelaar Verhuizingen zorgt met haar vakkundige en professionele verhuisteam voor een zorgeloze verhuizing én voor een volledig verzekerde inboedel.

Nieuwe opslagloods en verhuismaterialen
In 2005 heeft Wiggelaar Verhuizingen een nieuwe opslagloods in het Westelijk havengebied Amsterdam betrokken. Op deze locatie, in de Amsterdamse Houthaven, beschikt Wiggelaar over een geconditioneerde opslag; hier worden spullen op de juiste temperatuur opgeslagen. Deze zeer goed te bereiken locatie is voor zowel de klanten als voor het personeel een positieve verandering. Daarnaast is het gehele wagenpark in de laatste jaren vernieuwd en uitgebreid, deze voldoen nu aan alle strenge milieu eisen. Wij zijn klaar voor de toekomst!

Nieuwe media kanalen
Natuurlijk gaat ook Wiggelaar Verhuizingen graag met de tijd mee. Vandaar dat zij sinds kort actief zijn op diverse social media kanalen, waaronder Facebook, Twitter en Google+. Ook wordt er een aantal keer per maand een interessante blog op de website geplaatst, deze blogs informeren u over allerlei praktische zaken rondom een verhuizing.

About The Author