Blog

aug 05

Verhuisbedrijf Wiggelaar op klantenvertellen.nl

DuimEen dikke 8,8… Dát is het gemiddelde cijfer van Wiggelaar op klantenvertellen.nl. Met name de vriendelijkheid van het verhuisteam en het nakomen van afspraken zorgen voor een hoge score op dit klantbeoordelingssysteem. Iets waar we trots op zijn. En ook uw mening telt!

Klantenvertellen.nl
Klantenvertellen.nl is een klantbeoordelingsyssteem waarin ruim 32 branches te vinden zijn, waaronder dus ook de verhuisbranche. In totaal heeft klantenvertellen.nl maar liefst 12.000 klanten. Niet gek dus dat klantenvertellen.nl in Nederland marktleider is op het gebied van klantbeoordelingssystemen. Ze streven ernaar om dusdanig interessante beoordelingen te verzamelen én te publiceren, zodat de consument in staat is om betere keuzes te maken.

De beoordeling van Wiggelaar
De momenteel 425 beoordelingen van verhuisbedrijf Wiggelaar geven gemiddeld een 8,8 als eindcijfer. Met cijfers variërend tussen de 8,5 en 9,1 is dit absoluut een cijfer om trots op te zijn. Men is met name tevreden over de vriendelijkheid van ons professionele verhuisteam (9,1) en over het feit dat wij áltijd onze afspraken nakomen (9,0). Maar ook op de deskundigheid van het verhuisteam, op het inspelen op onvoorziene gebeurtenissen en op het waarmaken van de verwachting scoren we goed. We worden al helemaal blij van het feit dat 98% van alle beoordelaars verhuisbedrijf Wiggelaar aan zou raden aan vrienden, familie en kennissen. Bedankt!

Uw mening telt!
Ook u bent van harte welkom om uw mening over ons te geven. Sterker nog: naast onze blijdschap, zorgt u er met uw mening ook voor dat andere consumenten makkelijker een besluit kunnen maken. Bijvoorbeeld wanneer zij nog op zoek zijn naar een verhuisbedrijf in Amsterdam.

Wilt u uw mening geven? Dat kan via deze link: www.klantenvertellen.nl/enquete/erkende_verhuizerwiggelaar_verhuizingen_sedert_1883_b.v.

 

About The Author