Blog

jul 24

Verhuisd? Op naar de woonwinkels!

IKEAAAZijn alle verhuisdozen uitgepakt? Dan hoeft u nog maar één ding te doen: van uw nieuwe huis een ‘thuis’ maken! Of u nou wel of niet uw oude bank heeft meegenomen; u heeft hoe dan ook dingen nodig om uw nieuwe huis mee af te maken. Wat dacht u bijvoorbeeld van een schilderij boven uw spiksplinternieuwe openhaard? En wat zet u op uw nieuwe, extra brede, vensterbanken? Tip van verhuisbedrijf Wiggelaar: ga de woonwinkels af! Om het u makkelijk te maken hebben wij er een paar voor u op een rijtje gezet.

Woonwinkel #1: Loods 5
Vanuit Amersfoort, Sliedrecht en Zaandam biedt het eigentijdse Loods 5 zowel woon- als lifestyle gerelateerde artikelen. Van kleine accessoires (fotolijsten, kandelaars en spiegels) tot grote tafels, stoelen en banken; u vindt het hier allemaal. Houdt u van merken en kunst? Ook dan bent u bij dit woonwarenhuis aan het juiste adres. Er is een complete Design & Art selectie te vinden!

Woonwinkel #2: fonQ
Wonen, koken en lifestyle; dat is fonQ! Dit pas in 2003 gestarte webwarenhuis heeft het al goed voor elkaar; artikelen voor in de tuin, woonkamer, keuken… U noemt het en fonQ heeft het ‘in de schappen’ liggen. Laten we wel wezen: met ruim 50.000 kleurrijke en bijzondere producten kan dat natuurlijk ook niet anders.

Woonwinkel #3: IKEA
De kans is klein dat u de blauw-gele IKEA gebouwen nog nooit gezien heeft; met vestigingen over de hele wereld mag dit Zweedse bedrijf zich één van de meest bekende woonwinkels noemen. In de IKEA vindt u vrijwel alleen maar meubelen en woonartikelen die u zelf in elkaar dient te zetten. Tegenover dit ‘werkje’ staat dan wel weer een fijne prijs.

About The Author