Blog

dec 03

Zonder problemen verhuizen, hoe doe ik dat?

Cliché, maar waar: een goede voorbereiding is the key to success. Dat gaat ook op voor dit verhaal. Wil je zonder problemen en stress – in ieder geval zo min mogelijk – verhuizen, dan is een zeer strakke planning én realistisch stappenplan van essentieel belang. En dan nu nog wat concreter:

Zorg voor de juiste transportmiddelen
Moet je trappen op en af? Denk dan van tevoren na over hoe je al die dozen en meubels van A naar B krijgt. En hoe groot moet het busje eigenlijk zijn? Of is het allemaal wel te redden met een aanhanger achter de auto? De juiste transportmiddelen zijn erg belangrijk. Los van het vervoer kan je hierbij ook denken aan verhuisdozen en schilderijkoffers. Zorg ervoor dat alles ruim voor de verhuizing geregeld én bij je in huis is.

 

Tip: regel je je verhuizing samen met erkend verhuisbedrijf Wiggelaar, dan worden al dit soort bijzaken voor je geregeld. Handig!

Kennis en ervaring
Een beetje kennis en ervaring is wenselijk. Heb je anderen vaak geholpen met verhuizen of ben je zelf al meerdere keren van woning veranderd? Dan heb je simpelweg een streepje voor. De kans is groot dat je het er in dat geval prima alleen – lees: met wat hulp van vrienden en familie – vanaf kunt brengen.

Is dit echter je eerste keer, schakel dan de hulp van een professional in. Zo weten de vriendelijke en zeer ervaren verhuizers van Wiggelaar precies hoe een verhuizing in elkaar steekt, wat een goed stappenplan is en hoe alle spullen het beste in de verhuiswagen kunnen worden geplaatst.

Check ook even onze blog over de meest voorkomende verhuisfouten. En nog een tip: maak vooraf een draaiboek waar je je aan kunt houden, minder stress gegarandeerd!

About The Author