Goedkoop verhuizen

Goedkoop verhuizen Amsterdam

Wilt u een goedkope verhuizing in Amsterdam of in (of naar) een andere plaats in Nederland, dan biedt Wiggelaar u de mogelijkheid om samen met ons uw verhuizing te verzorgen. Wij regelen de verhuiswagen (met of zonder verhuislift) en één of meer verhuizers. Bekijk onze tarieven voor de mogelijkheden en de bijbehorende kosten van goedkoop verhuizen.

Reservering aanvragen voor uw budget verhuizing

U kunt hier direct een reservering aanvragen voor een verhuiswagen, verhuislift en verhuizers. U ontvangt een bevestigingsmail van uw aanvraag. Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op om uw reservering te bevestigen, waarna uw verhuisdatum definitief gereserveerd is.

Indien u liever wenst dat Wiggelaar de gehele verhuizing voor u uit handen neemt dan is dat ook mogelijk. Wij komen graag geheel vrijblijvend bij u thuis zodat u uw wensen kenbaar kunt maken. Vraag geheel vrijblijvend een offerte op maat aan.

U kunt ons voor meer informatie ook telefonisch bereiken op 020 420 5000 of gebruik maken van onze terugbel service. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Ongeldige invoer
Vul uw naam in.
Invalid Input
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Vul een geldig email adres in.
Uw nieuwe adres gegevens:
Invalid Input
Invalid Input
Ongeldige invoer
Schijf hier uw bericht

Tarieven goedkoop verhuizen

Werkwijze en Tariefbepaling voor "Goedkoop Verhuizen"

Wilt u een goedkope verhuizing in Amsterdam of in (of naar) een andere plaats in Nederland, dan biedt Wiggelaar u de mogelijkheid om samen met ons uw verhuizing te verzorgen. Wij regelen de verhuiswagen (met of zonder verhuislift) en één of meer verhuizers.

Zelf doen of laten doen?

Voor een goedkope verhuizing kunt u er voor kiezen om het verhuisteam aan te vullen met eigen krachten. U regelt zelf alle verpakkingsmaterialen en pakt zelf de verhuisdozen in- en uit. U monteert of demonteert zelf uw meubels en u regelt zelf de eventueel noodzakelijke ontheffingen. Wilt u liever dat wij dat voor u doen, dan kan dat natuurlijk ook. Wij verzoeken u dat wel te melden bij uw reservering.

Inbegrepen bij uw goedkope verhuizing

Onze verhuiswagens zijn altijd voorzien van alle essentiële verhuisbenodigdheden (voldoende verhuisdekens, schilderijkoffers, garderobeboxen voor uw hangkleding, meubeldolly’s en dergelijke). Een chauffeur/verhuizer helpt en adviseert u gedurende de gehele goedkope verhuizing.

Tariefbepaling "Goedkoop Verhuizen"

Omschrijving Per uur Minimum tarief = 2 uur Per extra kwartier  
OKOKOK € 84,- € 168,- € 21,00 Reserveren
OKOKOKOKOK € 128,- € 256,- € 32,00 Reserveren
OKOKOKOKOKOK € 172,- € 344,- € 43,00 Reserveren
OKOKOKOKOKOKOK € 216,- € 432,- € 54,00 Reserveren
OKOKOKOKOK € 118,- € 236,- € 29,50 Reserveren
OKOKOKOKOKOKOK € 162,- € 324,- € 40,50 Reserveren
OKOKOKOKOKOKOKOK € 206,- € 412,- € 51,50 Reserveren
OKOKOKOKOKOKOKOKOK € 250,- € 500,- € 62,50 Reserveren
         
OKOKOK € 74,- € 148,- € 18,50 Reserveren
OKOKOKOKOK € 118,- € 236,- € 29,50 Reserveren
OKOKOKOKOKOK € 162,- € 324,- € 40,50 Reserveren
OKOKOKOKOKOKOK € 206,- € 412,- € 51,50 Reserveren
OKOKOKOKOK € 108,- € 216,- € 27,00 Reserveren
OKOKOKOKOKOKOK € 152,- € 204,- € 38,00 Reserveren
OKOKOKOKOKOKOKOK € 196,- € 392,- € 49,00 Reserveren
OKOKOKOKOKOKOKOKOK € 240,- € 482,- € 60,00 Reserveren
OKOKOK € 84,- € 168,- € 21,00 Reserveren
OKOKOKOK € 128,- € 256,- € 32,00 Reserveren
OKOKOKOKOK € 172,- € 344,- € 43,00 Reserveren

 

Omschrijving

OK Kleine verhuiswagen 20m3

OK Grote verhuiswagen 50 m3
OK verhuizers
OK Verhuislift

 

Voor een goedkope verhuizing binnen Amsterdam rekenen we de aankomsttijd vanaf uw oude woning (het laadadres) tot vertrek van uw nieuwe woning (het losadres). Daarbij komt een half uur voor aan- en afrijden, minus de pauzes.

Voor een verhuizing buiten Amsterdam wordt er gerekend van het vertrek uit de garage van Wiggelaar tot terugkomst in onze garage, minus pauzes. De eerste vijftig kilometer zijn inbegrepen, daarna berekenen wij € 1 per gereden kilometer.

Na uw reservering van uw goedkope verhuizing ontvangt u van ons een factuur met het minimumtarief (kosten voor twee uur). Gelieve deze minimaal twee werkdagen voor de verhuizing te betalen. Duurt uw verhuizing langer dan twee uur, dan berekenen wij extra werktijd per kwartier. Deze bijkomende tijd dient u op de verhuisdag contant aan de chauffeur te voldoen.

De tarieven voor goedkoop verhuizen gelden van maandag tot en met vrijdag vanaf 07.30 uur tot het einde van de werkdag. Voor zaterdagen geldt een toeslag en een minimumtarief van vier uur. Op zondagen werken wij niet.

Neem a.u.b. telefonisch contact op over de beschikbaarheid. U kunt ons ook telefonisch bereiken op 020 420 5000 of gebruik maken van onze terugbel service. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Meer informatie

Verhuis Service en Informatie

Geen aanvraag verhuisverzekering of ontheffing

Het is niet mogelijk om voor een goedkope verhuizing een verzekering voor u af te sluiten. Indien gewenst, regelt u de verhuisverzekering zelf. Regelt Wiggelaar de gehele verhuizing voor u, dan kunnen wij een Garantiecertificaat van de Erkende Verhuizers aanvragen. Zo bent u verzekerd voor een schadebedrag tot € 100.000. De kosten voor dit certificaat bedragen € 35.

Tijdelijke Verkeersmaatregelen (parkeerplaatsen afhuren of stremming aanvragen)

In vrijwel geheel Amsterdam moet er voor een verhuizing een tijdelijke verkeersmaatregel worden aangevraagd. Kiest u voor een goedkope verhuizing, dan zal Wiggelaar deze ontheffing niet verzorgen. Of u deze verkeersmaatregel aanvraagt, bepaalt u zelf, maar let op; het is wel raadzaam.

Zeker voor grotere verhuizingen waar laden of lossen langer dan een uur duren. Regelt u geen ontheffing en worden wij gecontroleerd of weggestuurd, dan berekenen we deze extra werktijd door. Kiest u voor een verzorgde verhuizing, dan regelt Wiggelaar de ontheffing(en) wel

vragen?

Hebt u vragen of wilt u meer informatie over deze manier van goedkoop verhuizen? U kunt ons ook telefonisch bereiken op 020 420 5000 of gebruik maken van onze terugbel service. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Toch liever volledig verzorgd?

Bij Wiggelaar kunt u naast de optie van goedkoop verhuizen ook kiezen voor een volledig verzorgde verhuizing. Vraag geheel vrijblijvend een offerte op maat aan, dan ontvangt u vooraf een offerte geheel op maat, naar aanleiding van uw wensen. Zo kan Wiggelaar alles voor u regelen, maar u kunt er ook voor kiezen om zelf in/uit te pakken en zelf meubelen te de/monteren. Bel ons gerust voor al uw info.

Waarom Wiggelaar?

De beste verhuizer van Nederland
125 jaar ervaring
Erkende verhuizer
Persoonlijke service
Goede reviews

Klanten waarderen onze met een 8,8!

 

Heeft u een korte vraag en wilt u snel een antwoord? WhatsApp dan met een van onze medewerkers.

Aanvullende diensten

Wij helpen u ook met het verhuren van de volgende diensten voor een betaalbare prijs!
© 2018 Wiggelaar verhuizingen sedert 1883 bv All Rights Reserved. Designed By BlanCom