Inboedelopslag Amsterdam

min. 20% voordeliger dan Self-storage

Bij een verhuizing moet er een hoop gepland worden. Helaas kan het voorkomen dat u uw nieuwe woning niet meteen kunt betrekken, terwijl u uw oude woning al heeft verlaten. Het is dan handig om uw spullen ergens te kunnen opslaan. Bij verhuisbedrijf Wiggelaar kunt u uw spullen in een professionele opslag in Amsterdam laten opslaan.

Uw spullen veilig opgeslagen

In de Amsterdamse Houthaven heeft Wiggelaar een geconditioneerde opslag. Hier kunnen uw spullen en meubels bij de juiste temperatuur opgeslagen worden, mocht dat nodig zijn. Vooraf wordt van al uw spullen een inventarislijst gemaakt, naar wens met fotoreportage.

24-uurs service in Amsterdam

Het kan voorkomen dat een woning snel ontruimd moet zijn en dat het nog niet duidelijk is wat er met de inboedel moet gebeuren. In dit geval biedt de 24-uurs service van Wiggelaar uitkomst. Onze verhuizers ontruimen de woning indien nodig binnen 24 uur en maken van de inboedel een inventarislijst, naar wens met fotoreportage. In de opslag van Wiggelaar wordt de inboedel opgeslagen totdat het voor u duidelijk is, wat er met de spullen gebeuren moet. Vanuit de opslag kan de inboedel vervolgens naar één of meerdere adressen vervoerd worden. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen de spullen zelf op te halen bij de opslag.

Opslagruimte in Amsterdam

Gaat u niet verhuizen, maar zoekt u wel een opslag in Amsterdam? Ook dan bent u welkom bij de opslag van Verhuisbedrijf Wiggelaar. De geconditioneerde opslagruimte is de perfecte oplossing voor het stallen van uw spullen voor langere of kortere termijn. De opslag in de Houthaven in Amsterdam-West is centraal gelegen. Dus ook wanneer u van buiten Amsterdam komt, kunt u uw spullen prima in de opslag van Wiggelaar opslaan.

Prijzen opslag Wiggelaar

Tip: Wegens uitbreiding van onze opslagruimte, hanteren wij tijdelijk zeer gunstige tarieven voor het ophalen en retour brengen van uw inboedel.

In onderstaande tabel vindt u de verschillende mogelijkheden voor het opslaan van uw inboedel en bijbehorende prijzen.

Product Prijs per dag  
Houten kist 10 m³ € 2,70  
Stalen zeecontainer 33 m³ € 7,60  
Los per m³ (minstens 5 m³) € 0,36

 

 

Offerte op maat

Aan de hand van uw specifieke wensen en behoeften, maken wij graag een offerte op maat. U kunt ons ook telefonisch bereiken op 020 420 5000 of gebruik maken van onze terugbel service. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u.

Gerelateerde links

Inboedelopslag
Inboedelopslag Noord Holland

Waarom Wiggelaar?

De beste verhuizer van Nederland
125 jaar ervaring
Erkende verhuizer
Persoonlijke service
Goede reviews

Klanten waarderen onze met een 8,8!

 

Heeft u een korte vraag en wilt u snel een antwoord? WhatsApp dan met een van onze medewerkers.

Aanvullende diensten

Wij helpen u ook met het verhuren van de volgende diensten voor een betaalbare prijs!
© 2018 Wiggelaar verhuizingen sedert 1883 bv All Rights Reserved. Designed By BlanCom