Inboedelopslag

Minimaal 20% goedkoper dan een self-storage

Wiggelaar beschikt over een grote en moderne opslagruimte in de Houthaven in Amsterdam-West. In deze opslag worden uw spullen geconditioneerd opgeslagen. In de opslag kunnen precies die temperatuur en luchtvochtigheid creëren die nodig zijn voor uw inboedel. De perfecte opslag voor uw meubels en andere kostbaarheden!

{tab Opslag}

Opslag en distributie

Soms kan het gebeuren dat nog niet duidelijk is wat er met de inboedel moet gebeuren, bijvoorbeeld in het geval van overlijden van een persoon. Indien nodig kunnen de verhuizers van Wiggelaar de woning binnen 24 uur ontruimen. Van de inboedel wordt een inventarislijst opgemaakt, eventueel met een fotoreportage. De inboedel kan vervolgens opgeslagen worden in de opslagruimte van Wiggelaar. Van hieruit kan de inboedel op een later moment vervoerd worden naar één of meerdere adressen. U kunt er ook voor kiezen de inboedel zelf op te halen.

Een opslag in de buurt

Niet alleen als u gaat verhuizen met Wiggelaar, kunt u gebruik maken van onze opslag. Ook als u tijdelijk uw spullen wilt stallen, bijvoorbeeld in verband met een verbouwing, kunt u bij ons terecht. Onze opslag in de Houthaven in Amsterdam-West is centraal gelegen. Komt u uit bijvoorbeeld Amstelveen, Haarlem, Zaandam, Weesp, Badhoevedorp of natuurlijk de omgeving van Amsterdam, dan kunt u prima uw spullen in onze opslag opslaan.

{tab Tarieven}

Tarieven opslag Wiggelaar

In onderstaande tabel vindt u de verschillende mogelijkheden voor het opslaan van uw inboedel en bijbehorende prijzen.

Tip: Wegens uitbreiding van onze opslagruimte, hanteren wij tijdelijk zeer gunstige tarieven voor het ophalen en retour brengen van uw inboedel.

Product Prijs per week  
Houten kist 10 m³ € 18,90  
Stalen zeecontainer 35 m³ € 53,2  
Los per m³ (minstens 5 m³) € 2,52 (minstens € 12,60)  

 

{tab Offerte op maat}

Offerte op maat

Aan de hand van uw specifieke wensen en behoeften, maken wij graag een offerte op maat. U kunt ons ook telefonisch bereiken op 020 420 5000 of gebruik maken van onze terugbel service. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u.

Gerelateerde links

Inboedelopslag Amsterdam
Inboedelopslag Noord Holland

{/tabs}

Waarom Wiggelaar?

De beste verhuizer van Nederland
125 jaar ervaring
Erkende verhuizer
Persoonlijke service
Goede reviews

Klanten waarderen onze met een 8,8!

 

Heeft u een korte vraag en wilt u snel een antwoord? WhatsApp dan met een van onze medewerkers.

Aanvullende diensten

Wij helpen u ook met het verhuren van de volgende diensten voor een betaalbare prijs!
© 2018 Wiggelaar verhuizingen sedert 1883 bv All Rights Reserved. Designed By BlanCom