Home » Inboedelopslag

Inboedelopslag

Minimaal 20% goedkoper dan een self-storage

Wiggelaar beschikt over een grote en moderne opslagruimte in de Houthaven in Amsterdam-West. In deze opslag worden uw spullen geconditioneerd opgeslagen. In de opslag kunnen precies die temperatuur en luchtvochtigheid creëren die nodig zijn voor uw inboedel. De perfecte opslag voor uw meubels en andere kostbaarheden!

Een opslag in de buurt

Niet alleen als u gaat verhuizen met Wiggelaar, kunt u gebruik maken van onze opslag. Ook als u tijdelijk uw spullen wilt stallen, bijvoorbeeld in verband met een verbouwing, kunt u bij ons terecht. Onze opslag in de Houthaven in Amsterdam-West is centraal gelegen. Komt u uit bijvoorbeeld Amstelveen, Haarlem, Zaandam, Weesp, Badhoevedorp of natuurlijk de omgeving van Amsterdam, dan kunt u prima uw spullen in onze opslag opslaan.

Inboedelopslag?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vraag aan

Tarieven opslag Wiggelaar

Soms kan het gebeuren dat nog niet duidelijk is wat er met de inboedel moet gebeuren, bijvoorbeeld in het geval van overlijden van een persoon. Indien nodig kunnen de verhuizers van Wiggelaar de woning binnen 24 uur ontruimen. Van de inboedel wordt een inventarislijst opgemaakt, eventueel met een fotoreportage. De inboedel kan vervolgens opgeslagen worden in de opslagruimte van Wiggelaar. Van hieruit kan de inboedel op een later moment vervoerd worden naar één of meerdere adressen. U kunt er ook voor kiezen de inboedel zelf op te halen.
Product Prijs per dag  
Houten kist 10 m³ € 2,70  
Stalen zeecontainer 35 m³ € 7,60  

Reviews via klantenvertellen.nl

Voor betrouwbare beoordelingen

Bekijk hier de reviews