Blog

apr 24

Verhuizen op latere leeftijd: Wiggelaar helpt u graag!

Bent u al wat ouder en gaat u verhuizen? Wij helpen hierbij graag. Verhuizen gaat met veel emoties en tijd gepaard. Dat is allemaal misschien wat lastiger als u een respectabele leeftijd heeft, maar zeker niet onmogelijk!

Structuur
Altijd belangrijk wanneer er een verhuizing aan komt: een gestructureerde aanpak. Het is goed om van tevoren een verhuisplan op te stellen. Hierin staat onder andere wat er gedaan moet worden, wie dit gaat doen en wanneer.

Het is van belang dat er goed wordt gekeken naar wat de verhuizer zelf wel en niet kan doen. Inpakken kan namelijk voor senioren lastig zijn: denk maar aan zware meubels. Het is goed om te kijken bij welke klussen hulp nodig is. Doe dit vooral vooraf, om zo structuur te houden.

Ruimte
Omdat senioren vaak verhuizen naar een kleinere optrek, is het handig om van te voren te bedenken welke spullen wel en welke spullen niet mee kunnen. Denk hierbij vooral aan grote meubels. Maak van tevoren een lijst met wat weg gaat en wat nog gekocht moet worden.

Wat wij kunnen betekenen
Wij hebben ervaring op het gebied van het verhuizen van senioren. Wij kunnen meerdere dingen voor u regelen, zoals het (de)monteren van meubels, het regelen van een verhuislift en parkeervergunningen. Ook is uw inboedel standaard verzekerd tot €100.000.

Als u dat wenst, kunnen wij in uw oude woning de vloerbedekking eruit halen. Zo kunt u uw oude huis schoon en leeg opleveren.

About The Author