Over Verhuisbedrijf Wiggelaar

Werken bij Wiggelaar

Wij hebben momenteel geen openstaande vacatures

Contactgegevens

Wiggelaar verhuizingen sedert 1883 BV
Archangelkade 25
1013 BE Amsterdam

Routebeschrijving

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod

Algemene voorwaarden verhuisbedrijf Wiggelaar

Algemene gegevens

Telefoon: 020-4205000
Fax:F 020 6261776
Internet: www.wiggelaar.nl 
E-mail: contactformulier
Bank: 46 03 35 820 
IBAN: NL09ABNA0460335820
SWIFT: ABNANL2A
KVK: 33107346

geschiedenis-authentieke-bedrijf-wiggelaar.jpg

Geschiedenis Wiggelaar

Al vier generaties lang is Wiggelaar een goedlopend bedrijf. Tegenwoordig is het onder leiding van Paul Wiggelaar. Hij vertelt hieronder over de interessante geschiedenis van dit authentieke bedrijf.

Lees de geschiedenis van dit authentieke bedrijf.

"Tot 1883 was de oprichter van ons huidige bedrijf kaasknecht bij de firma Wijsman. Voor dat bedrijf hebben wij tot de opheffing rond 1890 transportwerk verricht. In dat grijze verre verleden was mijn overgrootvader agent van Brouwerij "De Hooiberg" (Poort van Cleve). Handenarbeid was er voor mijn grootvader na een maagbloeding op 34 jarige leeftijd niet meer bij. Hij heeft zich wel tot zijn 86e met de zakelijke leiding van het bedrijf bemoeid.

In 1923 maakte mijn grootvader een coöperatieve vennootschap van het bedrijf met zijn zonen Chris en Paulus als vennoten. Onze dienstverlening had toen een geheel andere vorm dan tegenwoordig. Er werden kleden geklopt, dames naar de schouwburg gebracht, betalingen verricht, incasso's gedaan, sleutels van pakhuizen bewaard en uiteraard het gedegen kruierswerk.

Gedurende de eerste wereldoorlog hadden wij twintig paarden op stal in de Bloemstraat en de Laurierstraat. Op dit laatste adres is lange tijd nog de garage en het kantoor gevestigd. In 1936 werden we paardloos. Een situatie die tot 1940 duurde door het uitbreken van de tweede wereldoorlog. In 1955 zette mijn grootvader en het derde geslacht het bedrijf voort, dat eind 1968 van de Driekoningenstraat naar het Singel verhuisde. Sleutels bewaren wij niet meer en ook de paarden waren na 1948 verleden tijd.

In verband met de veranderde trend, zijn wij ons na de jaren '60 volledig op het verhuisbedrijf gaan richten. Eind 1976 verhuisde ons kantoor van de Singel naar de Laurierstraat. Wij zijn ons sinds toen echt gaan specialiseren in project- kantoor- en privéverhuizingen. De kruierij werd een koeriersbedrijf.

Nog steeds doen wij ons werk met zorg, aandacht en vakbekwame, enthousiaste medewerkers. Ons 125 jarig bestaan hebben wij uitbundig gevierd en dat was dan ook het startpunt voor de volgende 125 jaar.''

Waarom Wiggelaar?

De beste verhuizer van Nederland
125 jaar ervaring
Erkende verhuizer
Persoonlijke service
Goede reviews

Klanten waarderen onze met een 8,8!

 

Heeft u een korte vraag en wilt u snel een antwoord? WhatsApp dan met een van onze medewerkers.

Aanvullende diensten

Wij helpen u ook met het verhuren van de volgende diensten voor een betaalbare prijs!
© 2018 Wiggelaar verhuizingen sedert 1883 bv All Rights Reserved. Designed By BlanCom