Home » Verhuisbedrijf Amstelveen

Verhuisbedrijf in Amstelveen

Verhuizen is een hele klus waarbij u wel wat extra hulp kunt gebruiken. Professionele hulp maakt uw verhuizing stukken makkelijker. Een verhuisbedrijf, zoals verhuisbedrijf Wiggelaar, heeft de ervaring en de middelen waarmee uw verhuizing soepeler zal verlopen. Wij helpen u dan ook graag bij uw verhuizing in Amstelveen.

Vlug, Vakkundig en Veilig Verhuizen

Met ruim 125 jaar ervaring, heeft Verhuisbedrijf Wiggelaar de expertise in huis om u vlug, vakkundig en veilig te helpen verhuizen in Amstelveen. Naast het vervoeren van uw spullen, biedt Verhuisbedrijf Wiggelaar een aantal extra services, waarmee u het uzelf nog gemakkelijker maakt. Zo kunt u onder andere uw spullen laten inpakken en uw schilderijen, lampen en dergelijke door de verhuizers van Wiggelaar laten ophangen.
Offerte aanvragen

Daarom verhuisbedrijf Wiggelaar

Met 125 jaar ervaring, heeft verhuisbedrijf Wiggelaar alles in huis om uw het verhuizen zo soepel mogelijk te laten verlopen.
Verhuisbedrijf Wiggelaar is een erkend verhuisbedrijf; zij voldoet aan alle strenge eisen en wordt regelmatig gecontroleerd.
  • 125 jaar ervaring
  • Erkende verhuizer
  • Deskundige verhuizer
  • Persoonlijke service
  • Goede reviews
  • Uw verhuizing van A tot Z

Bel mij terug

Voor meer informatie kunt u ons telefonisch bereiken op 020 420 5000. Of laat uw telefoonnummer achter en wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Onze services

Wiggelaar neemt u graag de organisatie van uw hele verhuizing uit handen.

VERHUIZERS

Onze verhuizers zijn alle deskundig en ervaren.

VERHUISDOZEN

Een goede kwaliteit verhuisdoos beschermt uw spullen bij het vervoer.

VERHUISLIFTEN

Voor het verplaatsen van zware spullen van de bovenste verdiepingen van uw woning.

INBOEDELOPSLAG

Wij beschikken over een grote en moderne opslagruimte in de Houthaven in Amsterdam-West.

VERHUISWAGEN

Ook als u uw verhuizing zelf uitvoert, is het handig om een verhuiswagen te huren.

MONTAGE SERVICE

Hiermee kunt u het (de)monteren van uw meubilair aan onze gediplomeerde verhuizers over laten.

Verhuisbedrijf?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vraag aan

Neem contact met mij op

Voor meer informatie kunt u ons telefonisch bereiken op 020 420 5000. Of laat uw telefoonnummer achter en wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.
[contact-form-7 id=”16277″]

Erkend verhuisbedrijf in Amstelveen

Omdat de emotionele waarde die u aan uw spullen hecht onbetaalbaar is, is het belangrijk dat u met een betrouwbaar verhuisbedrijf in zee gaat. Een erkend verhuisbedrijf voldoet aan betaalde eisen en voorwaarden en is daarmee zo’n betrouwbare partner voor uw verhuizing. Verhuisbedrijf Wiggelaar is zo’n erkende verhuizer in Amstelveen.

Uw verhuizing van A tot Z geregeld

Bij een verhuizing komt er veel op u af. Door uw verhuizing door verhuisbedrijf Wiggelaar in Amstelveen te laten regelen, geniet u van een stressloze verhuizing.. U kunt uw spullen vakkundig laten inpakken door de verhuizers van Wiggelaar. In de professionele opslag kunt u uw spullen laten opslaan, wanneer u een tijdelijke plek voor ze zoekt. Wilt u uw nieuwe woning zo snel mogelijk betrekken, dan kunt u met de (de)montageservice, uw meubels laten (de)monteren en bijvoorbeeld uw schilderijen en lampen alvast op hun nieuwe plek laten ophangen.

Reviews via klantenvertellen.nl

Voor betrouwbare beoordelingen

Bekijk hier de reviews