Home » Verhuisbedrijf Badhoevedorp

Verhuisbedrijf in Badhoevedorp

Bij een verhuizing komt een hoop kijken. Het is dan ook fijn om te kunnen vertrouwen op de ervaring van een professioneel verhuisbedrijf. Zij hebben de ervaring en de middelen om uw verhuizing soepeler te laten verlopen. Verhuisbedrijf Wiggelaar helpt u graag bij uw verhuizing in Badhoevedorp.

Professionele hulp bij uw verhuizing

Voor uw verhuizing in Badhoevedorp bent u bij verhuisbedrijf Wiggelaar aan het juiste adres. Met ruim 125 jaar ervaring, helpen zij uw verhuizing zo vlug en efficiënt mogelijk te laten verlopen. Daarnaast kunnen zij u ook helpen bij de voorbereidingen voor uw verhuizing, zoals het inpakken van uw spullen, en het (de)monteren van uw meubels. Met de hulp van Wiggelaar wordt uw verhuizing stukken plezieriger.
Offerte aanvragen

Daarom verhuisbedrijf Wiggelaar

Met 125 jaar ervaring, heeft verhuisbedrijf Wiggelaar alles in huis om uw het verhuizen zo soepel mogelijk te laten verlopen.
Verhuisbedrijf Wiggelaar is een erkend verhuisbedrijf; zij voldoet aan alle strenge eisen en wordt regelmatig gecontroleerd.
  • 125 jaar ervaring
  • Erkende verhuizer
  • Deskundige verhuizer
  • Persoonlijke service
  • Goede reviews
  • Uw verhuizing van A tot Z

Bel mij terug

Voor meer informatie kunt u ons telefonisch bereiken op 020 420 5000. Of laat uw telefoonnummer achter en wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Onze services

Wiggelaar neemt u graag de organisatie van uw hele verhuizing uit handen.

VERHUIZERS

Onze verhuizers zijn alle deskundig en ervaren.

VERHUISDOZEN

Een goede kwaliteit verhuisdoos beschermt uw spullen bij het vervoer.

VERHUISLIFTEN

Voor het verplaatsen van zware spullen van de bovenste verdiepingen van uw woning.

INBOEDELOPSLAG

Wij beschikken over een grote en moderne opslagruimte in de Houthaven in Amsterdam-West.

VERHUISWAGEN

Ook als u uw verhuizing zelf uitvoert, is het handig om een verhuiswagen te huren.

MONTAGE SERVICE

Hiermee kunt u het (de)monteren van uw meubilair aan onze gediplomeerde verhuizers over laten.

Verhuisbedrijf?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vraag aan

Neem contact met mij op

Voor meer informatie kunt u ons telefonisch bereiken op 020 420 5000. Of laat uw telefoonnummer achter en wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.
[contact-form-7 id=”16277″]

Erkend verhuisbedrijf in Badhoevedorp

Het is belangrijk om voor uw verhuizing een betrouwbare partner uit te kiezen. Want niet alleen de waarde in geld, maar vooral de emotionele waarde van uw spullen, maken uw inboedel onvervangbaar. Een erkende verhuizer voldoet aan strenge eisen en heeft daarmee bewezen een betrouwbare partner te zijn. Verhuisbedrijf Wiggelaar is zo’n erkende verhuizer en is u graag van dienst in Badhoevedorp.

Uw verhuizing van A tot Z geregeld

Bij een verhuizing komt er veel op u af. Door uw verhuizing door verhuisbedrijf Wiggelaar in Badhoevedorp te laten regelen, geniet u van een stressloze verhuizing.. U kunt uw spullen vakkundig laten inpakken door de verhuizers van Wiggelaar. In de professionele opslag kunt u uw spullen laten opslaan, wanneer u een tijdelijke plek voor ze zoekt. Wilt u uw nieuwe woning zo snel mogelijk betrekken, dan kunt u met de (de)montageservice, uw meubels laten (de)monteren en bijvoorbeeld uw schilderijen en lampen alvast op hun nieuwe plek laten ophangen.

Reviews via klantenvertellen.nl

Voor betrouwbare beoordelingen

Bekijk hier de reviews