Home » Verhuisbedrijf Diemen

Verhuisbedrijf in Diemen

Een verhuizing is vaak een hele onderneming, waarbij een hoop geregeld moet worden. U kunt hierbij best wat hulp gebruiken. Een verhuisbedrijf heeft de ervaring en middelen om uw verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen. Voor uw verhuizing in Diemen, is verhuisbedrijf Wiggelaar u graag van dienst.

Professionele service bij u in de buurt

Wiggelaar helpt u vlug, vakkundig en veilig te verhuizen. Met 125 jaar ervaring heeft Verhuisbedrijf Wiggelaar in huis, wat u nodig heeft. Van het inpakken van uw spullen tot het ophangen van de schilderijen op hun nieuwe plek, Verhuisbedrijf Wiggelaar helpt u graag in Diemen en omgeving.
Offerte aanvragen

Daarom verhuisbedrijf Wiggelaar

Met 125 jaar ervaring, heeft verhuisbedrijf Wiggelaar alles in huis om uw het verhuizen zo soepel mogelijk te laten verlopen.
Verhuisbedrijf Wiggelaar is een erkend verhuisbedrijf; zij voldoet aan alle strenge eisen en wordt regelmatig gecontroleerd.
  • 125 jaar ervaring
  • Erkende verhuizer
  • Deskundige verhuizer
  • Persoonlijke service
  • Goede reviews
  • Uw verhuizing van A tot Z

Bel mij terug

Voor meer informatie kunt u ons telefonisch bereiken op 020 420 5000. Of laat uw telefoonnummer achter en wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Onze services

Wiggelaar neemt u graag de organisatie van uw hele verhuizing uit handen.

VERHUIZERS

Onze verhuizers zijn alle deskundig en ervaren.

VERHUISDOZEN

Een goede kwaliteit verhuisdoos beschermt uw spullen bij het vervoer.

VERHUISLIFTEN

Voor het verplaatsen van zware spullen van de bovenste verdiepingen van uw woning.

INBOEDELOPSLAG

Wij beschikken over een grote en moderne opslagruimte in de Houthaven in Amsterdam-West.

VERHUISWAGEN

Ook als u uw verhuizing zelf uitvoert, is het handig om een verhuiswagen te huren.

MONTAGE SERVICE

Hiermee kunt u het (de)monteren van uw meubilair aan onze gediplomeerde verhuizers over laten.

Verhuisbedrijf?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vraag aan

Neem contact met mij op

Voor meer informatie kunt u ons telefonisch bereiken op 020 420 5000. Of laat uw telefoonnummer achter en wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.
[contact-form-7 id=”16277″]

Erkend verhuisbedrijf Diemen

Uw spullen zijn u dierbaar. Juist de emotionele waarde van uw spullen, maken een inboedel onvervangbaar. Het is dan ook een gerust gevoel, te weten dat u met een betrouwbaar verhuisbedrijf verhuist. Verhuisbedrijf Wiggelaar is uw erkende verhuizer in Diemen. Door te voldoen aan een aantal voorwaarden, hebben erkende verhuizers bewezen een betrouwbare partner te zijn.

Uw verhuizing van A tot Z geregeld

Om vlug, vakkundig en veilig te verhuizen, bent u bij verhuisbedrijf Wiggelaar aan het juiste adres. Met 125 jaar ervaring weten zij precies, hoe ze uw verhuizing in Diemen het best aan kunnen pakken. Met de extra services van Wiggelaar is uw verhuizing van A tot Z geregeld, en houdt u tijd over voor andere zaken. Van het inpakken van uw spullen tot het ophangen van de schilderijen op hun nieuwe plek, Verhuisbedrijf Wiggelaar helpt u graag.

Reviews via klantenvertellen.nl

Voor betrouwbare beoordelingen

Bekijk hier de reviews