Home » Verhuisbedrijf Heemstede

Verhuisbedrijf in Heemstede

Een verhuizing is vaak een stressvolle tijd waarin u veel moet regelen. Door de hulp in te roepen van een professioneel verhuisbedrijf, maakt u het uzelf iets makkelijker. Met jarenlange ervaring helpt verhuisbedrijf Wiggelaar u vlug, vakkundige en veilige verhuizen in Heemstede.

Professionele service bij u in de buurt

Wiggelaar helpt u vlug, vakkundig en veilig te verhuizen in en naar Heemstede. Met 125 jaar ervaring heeft Verhuisbedrijf Wiggelaar in huis, wat u nodig heeft. Van het inpakken van uw spullen tot het ophangen van de schilderijen op hun nieuwe plek, Verhuisbedrijf Wiggelaar helpt u graag.
Offerte aanvragen

Daarom verhuisbedrijf Wiggelaar

Met 125 jaar ervaring, heeft verhuisbedrijf Wiggelaar alles in huis om uw het verhuizen zo soepel mogelijk te laten verlopen.
Verhuisbedrijf Wiggelaar is een erkend verhuisbedrijf; zij voldoet aan alle strenge eisen en wordt regelmatig gecontroleerd.
  • 125 jaar ervaring
  • Erkende verhuizer
  • Deskundige verhuizer
  • Persoonlijke service
  • Goede reviews
  • Uw verhuizing van A tot Z

Bel mij terug

Voor meer informatie kunt u ons telefonisch bereiken op 020 420 5000. Of laat uw telefoonnummer achter en wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Onze services

Wiggelaar neemt u graag de organisatie van uw hele verhuizing uit handen.

VERHUIZERS

Onze verhuizers zijn alle deskundig en ervaren.

VERHUISDOZEN

Een goede kwaliteit verhuisdoos beschermt uw spullen bij het vervoer.

VERHUISLIFTEN

Voor het verplaatsen van zware spullen van de bovenste verdiepingen van uw woning.

INBOEDELOPSLAG

Wij beschikken over een grote en moderne opslagruimte in de Houthaven in Amsterdam-West.

VERHUISWAGEN

Ook als u uw verhuizing zelf uitvoert, is het handig om een verhuiswagen te huren.

MONTAGE SERVICE

Hiermee kunt u het (de)monteren van uw meubilair aan onze gediplomeerde verhuizers over laten.

Verhuisbedrijf?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vraag aan

Neem contact met mij op

Voor meer informatie kunt u ons telefonisch bereiken op 020 420 5000. Of laat uw telefoonnummer achter en wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.
[contact-form-7 id=”16277″]

125 jaar ervaring

Verhuisbedrijf Wiggelaar heeft al generaties lang ervaring in het verhuizen van inboedels. Hiermee hebben zij de vakkundigheid in huis om uw verhuizing in en naar Heemstede soepel te laten verlopen. Naast de standaard services zoals het aanvragen van parkeervergunning en een verzekering voor uw inboedel, biedt Wiggelaar nog een aantal extra services, waarmee zij u een aantal taken uit handen nemen. Door gebruik te maken van de inpakservice en/of (de)montageservice van Wiggelaar, houdt u tijd over voor andere zaken.

Erkend verhuisbedrijf in Heemstede

Omdat uw inboedel een kostbaar bezit is, is het belangrijk dat u uw spullen met een gerust hart kunt toevertrouwen aan de verhuizers. Erkende Verhuizers hebben bewezen dat zij een betrouwbare partner zijn. Door te voldoen aan alle strenge eisen is Verhuisbedrijf Wiggelaar uw erkende verhuizer in Heemstede.

Reviews via klantenvertellen.nl

Voor betrouwbare beoordelingen

Bekijk hier de reviews