Home » Verhuisbedrijf Hoofddorp

Verhuisbedrijf in Hoofddorp

Omdat u verhuizing vaak een hele onderneming is, is het verstandig de hulp in te roepen van een verhuisbedrijf. Een professioneel verhuisbedrijf heeft de ervaring en vakkundigheid om uw verhuizing gemakkelijker te maken. Voor u verhuizing in Hoofddorp, bent u bij Verhuisbedrijf Wiggelaar aan het juiste adres.

Erkend verhuisbedrijf in Hoofddorp

Omdat uw spullen u veel waard zijn, kiest u voor een betrouwbaar verhuisbedrijf. Een erkende verhuizer voldoet aan strenge eisen en wordt regelmatig gecontroleerd. Het is dan ook een gerust gevoel, te weten dat uw spullen in vakkundige handen zijn. Verhuisbedrijf Wiggelaar is uw erkende verhuizer in Hoofddorp.
Offerte aanvragen

Daarom verhuisbedrijf Wiggelaar

Met 125 jaar ervaring, heeft verhuisbedrijf Wiggelaar alles in huis om uw het verhuizen zo soepel mogelijk te laten verlopen.
Verhuisbedrijf Wiggelaar is een erkend verhuisbedrijf; zij voldoet aan alle strenge eisen en wordt regelmatig gecontroleerd.
  • 125 jaar ervaring
  • Erkende verhuizer
  • Deskundige verhuizer
  • Persoonlijke service
  • Goede reviews
  • Uw verhuizing van A tot Z

Bel mij terug

Voor meer informatie kunt u ons telefonisch bereiken op 020 420 5000. Of laat uw telefoonnummer achter en wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Onze services

Wiggelaar neemt u graag de organisatie van uw hele verhuizing uit handen.

VERHUIZERS

Onze verhuizers zijn alle deskundig en ervaren.

VERHUISDOZEN

Een goede kwaliteit verhuisdoos beschermt uw spullen bij het vervoer.

VERHUISLIFTEN

Voor het verplaatsen van zware spullen van de bovenste verdiepingen van uw woning.

INBOEDELOPSLAG

Wij beschikken over een grote en moderne opslagruimte in de Houthaven in Amsterdam-West.

VERHUISWAGEN

Ook als u uw verhuizing zelf uitvoert, is het handig om een verhuiswagen te huren.

MONTAGE SERVICE

Hiermee kunt u het (de)monteren van uw meubilair aan onze gediplomeerde verhuizers over laten.

Verhuisbedrijf?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vraag aan

Neem contact met mij op

Voor meer informatie kunt u ons telefonisch bereiken op 020 420 5000. Of laat uw telefoonnummer achter en wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.
[contact-form-7 id=”16277″]

Professionele verhuizer

De verhuizers van Wiggelaar helpen u graag vlug, vakkundig en veilig te verhuizen. Met 125 jaar ervaring weet Verhuisbedrijf Wiggelaar precies wat uw verhuizing nodig heeft. Bovendien kunt u bij Verhuisbedrijf Wiggelaar terecht voor extra hulp bij onder andere het inpakken van uw spullen, het (de)monteren van uw meubels en het ophangen van de schilderijen op hun nieuwe plek. Bij uw verhuizing in Hoofddorp, is verhuisbedrijf Wiggelaar u graag van dienst.

Uw verhuizing van A tot Z geregeld

Bij een verhuizing komt er veel op u af. Door uw verhuizing door verhuisbedrijf Wiggelaar te laten regelen van en naar Hoofddorp, geniet u van een stressloze verhuizing.. U kunt uw spullen vakkundig laten inpakken door de verhuizers van Wiggelaar. In de professionele opslag kunt u uw spullen laten opslaan, wanneer u een tijdelijke plek voor ze zoekt. Wilt u uw nieuwe woning zo snel mogelijk betrekken, dan kunt u met de (de)montageservice, uw meubels laten (de)monteren en bijvoorbeeld uw schilderijen en lampen alvast op hun nieuwe plek laten ophangen.

Reviews via klantenvertellen.nl

Voor betrouwbare beoordelingen

Bekijk hier de reviews