Home » Verhuisbedrijf Noord Holland

Verhuisbedrijf in Noord-Holland

Omdat verhuizen een hele klus is, komen extra handen goed van pas. Professionele hulp maakt uw verhuizing stukken makkelijker. Een verhuisbedrijf heeft de ervaring en de middelen waarmee uw verhuizing soepeler zal verlopen. Voor uw verhuizing in Noord-Holland is Verhuisbedrijf Wiggelaar u graag van dienst.

Vlug, Vakkundig en Veilig Verhuizen

Verhuisbedrijf Wiggelaar bestaat ruim 125 jaar. Hiermee hebben zij de ervaring in huis om u vlug, vakkundig en veilig te helpen verhuizen. Niet alleen kunnen zij u helpen bij het vervoeren van uw spullen, ook voor onder andere het inpakken van uw spullen en het ophangen van uw schilderijen bent u bij Verhuisbedrijf Wiggelaar aan het juiste adres.
Offerte aanvragen

Daarom verhuisbedrijf Wiggelaar

Met 125 jaar ervaring, heeft verhuisbedrijf Wiggelaar alles in huis om uw het verhuizen zo soepel mogelijk te laten verlopen.
Verhuisbedrijf Wiggelaar is een erkend verhuisbedrijf; zij voldoet aan alle strenge eisen en wordt regelmatig gecontroleerd.
  • 125 jaar ervaring
  • Erkende verhuizer
  • Deskundige verhuizer
  • Persoonlijke service
  • Goede reviews
  • Uw verhuizing van A tot Z

Bel mij terug

Voor meer informatie kunt u ons telefonisch bereiken op 020 420 5000. Of laat uw telefoonnummer achter en wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Onze services

Wiggelaar neemt u graag de organisatie van uw hele verhuizing uit handen.

VERHUIZERS

Onze verhuizers zijn alle deskundig en ervaren.

VERHUISDOZEN

Een goede kwaliteit verhuisdoos beschermt uw spullen bij het vervoer.

VERHUISLIFTEN

Voor het verplaatsen van zware spullen van de bovenste verdiepingen van uw woning.

INBOEDELOPSLAG

Wij beschikken over een grote en moderne opslagruimte in de Houthaven in Amsterdam-West.

VERHUISWAGEN

Ook als u uw verhuizing zelf uitvoert, is het handig om een verhuiswagen te huren.

MONTAGE SERVICE

Hiermee kunt u het (de)monteren van uw meubilair aan onze gediplomeerde verhuizers over laten.

Verhuisbedrijf?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vraag aan

Neem contact met mij op

Voor meer informatie kunt u ons telefonisch bereiken op 020 420 5000. Of laat uw telefoonnummer achter en wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.
[contact-form-7 id=”16277″]

Erkend verhuisbedrijf in Noord-Holland

Niet alleen de waarde in geld, maar vooral de emotionele waarde van uw spullen, maken uw inboedel onvervangbaar. Juist daarom is het belangrijk dat u met een betrouwbaar verhuisbedrijf verhuist. Een erkende verhuizer voldoet aan een aantal voorwaarden en heeft daarmee bewezen een betrouwbare partner te zijn voor uw verhuizing. Verhuisbedrijf Wiggelaar is zo’n erkende verhuizer in Noord-Holland.

Uw verhuizing van A tot Z geregeld

Bij een verhuizing komt er veel op u af. Door uw verhuizing in Noord Holland door verhuisbedrijf Wiggelaar te laten regelen, geniet u van een stressloze verhuizing.. U kunt uw spullen vakkundig laten inpakken door de verhuizers van Wiggelaar. In de professionele opslag kunt u uw spullen laten opslaan, wanneer u een tijdelijke plek voor ze zoekt. Wilt u uw nieuwe woning zo snel mogelijk betrekken, dan kunt u met de (de)montageservice, uw meubels laten (de)monteren en bijvoorbeeld uw schilderijen en lampen alvast op hun nieuwe plek laten ophangen.

Reviews via klantenvertellen.nl

Voor betrouwbare beoordelingen

Bekijk hier de reviews