Home » Verhuisbedrijf

Verhuisbedrijf Wiggelaar

Gaat u verhuizen in of naar Amsterdam of een andere stad? Een verhuizing kan een spannende en emotionele tijd zijn, maar het kan ook een leuke tijd zijn; het is immers het begin van iets nieuws. Met de ervaring van verhuisbedrijf Wiggelaar kan uw verhuizing alleen maar leuker worden. Dit doen wij door u Vlug, een Vakkundige en Veilige Verhuis-service te leveren. Deze 4 V’s zijn uw garantie voor een perfecte verhuisservice!

125 jaar ervaring

Al vier generaties lang is Wiggelaar een goedlopend verhuisbedrijf in Amsterdam; tegenwoordig onder leiding van Paul Wiggelaar. Sinds 1883 doen zij hun werk met zorg, aandacht en vakbekwame, enthousiaste medewerkers. Het 125 jarig bestaan van Wiggelaar in 2008 was dan ook reden voor een uitbundig feest, waarbij de volgende 125 jaar ingeluid werden.
Offerte aanvragen

Daarom verhuisbedrijf Wiggelaar

Met 125 jaar ervaring, heeft verhuisbedrijf Wiggelaar alles in huis om uw het verhuizen zo soepel mogelijk te laten verlopen.
Verhuisbedrijf Wiggelaar is een erkend verhuisbedrijf; zij voldoet aan alle strenge eisen en wordt regelmatig gecontroleerd.
  • 125 jaar ervaring
  • Erkende verhuizer
  • Deskundige verhuizer
  • Persoonlijke service
  • Goede reviews
  • Uw verhuizing van A tot Z

Bel mij terug

Voor meer informatie kunt u ons telefonisch bereiken op 020 420 5000. Of laat uw telefoonnummer achter en wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Onze services

Wiggelaar neemt u graag de organisatie van uw hele verhuizing uit handen.

VERHUIZERS

Onze verhuizers zijn alle deskundig en ervaren.

VERHUISDOZEN

Een goede kwaliteit verhuisdoos beschermt uw spullen bij het vervoer.

VERHUISLIFTEN

Voor het verplaatsen van zware spullen van de bovenste verdiepingen van uw woning.

INBOEDELOPSLAG

Wij beschikken over een grote en moderne opslagruimte in de Houthaven in Amsterdam-West.

VERHUISWAGEN

Ook als u uw verhuizing zelf uitvoert, is het handig om een verhuiswagen te huren.

MONTAGE SERVICE

Hiermee kunt u het (de)monteren van uw meubilair aan onze gediplomeerde verhuizers over laten.

Verhuisbedrijf?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vraag aan

Neem contact met mij op

Voor meer informatie kunt u ons telefonisch bereiken op 020 420 5000. Of laat uw telefoonnummer achter en wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.
[contact-form-7 id=”16277″]

Erkend verhuisbedrijf in Amsterdam

Uw inboedel is een zeer kostbaar bezit. Niet alleen de waarde in geld maar ook alle dierbare herinneringen maken een inboedel onvervangbaar. Daarom is het heel belangrijk dat u met een betrouwbaar bedrijf verhuist. Erkende Verhuizers hebben bewezen dat zij een betrouwbare partner zijn. Verhuisbedrijf Wiggelaar Amsterdam is een erkend verhuisbedrijf, voldoet aan alle strenge eisen en wordt regelmatig gecontroleerd.

Uw verhuizing van A tot Z geregeld

Bij een verhuizing komt er veel op u af. Door uw verhuizing door verhuisbedrijf Wiggelaar te laten regelen, geniet u van een stressloze verhuizing.. U kunt uw spullen vakkundig laten inpakken door de verhuizers van Wiggelaar. In de professionele opslag kunt u uw spullen laten opslaan, wanneer u een tijdelijke plek voor ze zoekt. Wilt u uw nieuwe woning zo snel mogelijk betrekken, dan kunt u met de (de)montageservice, uw meubels laten (de)monteren en bijvoorbeeld uw schilderijen en lampen alvast op hun nieuwe plek laten ophangen.

Reviews via klantenvertellen.nl

Voor betrouwbare beoordelingen

Bekijk hier de reviews