Verhuisdozen

Bij uw verhuizing zijn de verhuisdozen natuurlijk onmisbaar. Een goede kwaliteit verhuisdoos beschermt uw spullen bij het vervoer. Voor verschillende materialen hebben wij speciale verhuisdozen, om uw inboedel zo goed mogelijk te verhuizen. Als u met verhuisbedrijf Wiggelaar verhuist, bent u vanzelfsprekend van dozen voorzien. Verhuist u zelf, dan kunt u voor verhuisdozen bij Wiggelaar terecht.

{tab Verhuisservice}

Uw verhuisdozen bij de verhuisservice inbegrepen.

Als u op offertebasis met ons gaat verhuizen dan zijn de verhuisdozen, garderobeboxen en schilderijkoffers standaard inbegrepen. Ook het bezorgen en ophalen van de verhuisdozen is hierbij inbegrepen. U betaalt alleen € 50,- aan statiegeld bij de levering, die u bij het ophalen van de verhuisdozen weer terugkrijgt.

Verhuisdozen huren

{tab Verhuisdozen huren}

Verhuisdozen huren

Als u gaat verhuizen en u voert de verhuizing zelf uit, dan kunt u een goede kwaliteit verhuisdozen zeker gebruiken. De aanschaf van goede verhuisdozen kan best prijzig zijn. Wiggelaar biedt u dan ook de mogelijkheid om verhuisdozen te huren. De verhuisdozen die wij verhuren zijn vouwdozen mét handgrepen. De prijzen voor de huur van verhuisdozen vindt u in onderstaande tabel.

Tarieven

Product/Dienst Kosten Retour bij ophalen
Bezorgen verhuisdozen binnen Amsterdam € 20,00 -
Ophalen verhuisdozen binnen Amsterdam € 20,00 -
Verhuisdozen per doos € 3,50 -
Retour bedrag bij het ophalen binnen 1 maand - € 2,00
Retour bedrag bij het ophalen binnen 2 maanden - € 1,00

Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW.

Aan de hand van uw specifieke wensen en behoeften, maken wij graag een offerte op maat. U kunt ons ook telefonisch bereiken op 020 420 5000 of gebruik maken van onze terugbel service. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u.

Bij het bezorgen van de verhuisdozen betaald u € 20,00 bezorgkosten + € 3,50 per doos. Daarnaast berekenen wij eventuele ophaalkosten van € 20,00. U kunt ook zelf de verhuisdozen halen en terugbrengen. De bezorgkosten zijn in dat geval niet van toepassing.

De bezorg- en ophaalkosten voor het huren van de verhuisdozen zijn van toepassing binnen Amsterdam. Indien u buiten Amsterdam woont zijn de bezorg en ophaalkosten op aanvraag.

Bij retourneren krijgt u € 2,-- per doos retour binnen 1 maand, en € 1,00 als u de dozen retour brengt binnen 2 maanden. Na twee maanden worden de verhuisdozen niet meer teruggenomen.

 {tab Verhuisdozen kopen}

Verhuisdozen kopen

U kunt verhuisdozen ook bij ons kopen. U kunt dan na de verhuizing op uw gemak uw spullen uitpakken, en u kunt zelfs spullen die u wilt opslaan, ingepakt laten in goede kwaliteit verhuisdozen. Er zijn verschillende soorten verhuisdozen voor de verschillende spullen in uw inboedel.

Bij Wiggelaar kunt u vouwdozen met handgreep, plakdozen zonder handgreep, boekendozen, garderobeboxen en schilderijdozen kopen. Ook bent u voor inpakpapier, tape en noppenfolie bij ons aan het juiste adres. De prijzen voor de dozen en andere hulpmiddelen vindt u in onderstaande tabel.

Prijzen

Product/Dienst Prijs nieuw Prijs gebruikt
Verhuisdozen;
Vouwdozen met handgreep
€ 3,50 € 2,75
Verhuisdozen;
Plakdozen zonder handgreep
€ 2,75 € 2,25
Boekendozen;
Plakdozen zonder handgreep
€ 2,25 € 2,-
Garderobeboxen
135 x 50 x 60 cm
€ 14,- -
Schilderijdozen
75 x 15 x 100 cm
€ 8,- -
Noppenfolie
0,5 meter breed
€ 0,50 per meter -
Noppenfolie
1 meter breed
€ 1,- per meter -
Tape doorzichtig € 2,25 -

Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW.

Aan de hand van uw specifieke wensen en behoeften, maken wij graag een offerte op maat. U kunt ons ook telefonisch bereiken op 020 420 5000 of gebruik maken van onze terugbel service. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u.

{tab Bestellen}


Bel met ons om uw bestelling af te ronden 020 - 42 05 000

{/tabs}

Waarom Wiggelaar?

De beste verhuizer van Nederland
125 jaar ervaring
Erkende verhuizer
Persoonlijke service
Goede reviews

Klanten waarderen onze met een 8,8!

 

Heeft u een korte vraag en wilt u snel een antwoord? WhatsApp dan met een van onze medewerkers.

Aanvullende diensten

Wij helpen u ook met het verhuren van de volgende diensten voor een betaalbare prijs!
© 2018 Wiggelaar verhuizingen sedert 1883 bv All Rights Reserved. Designed By BlanCom