Home » Verhuisdozen

Onze verhuisdozen

Bij uw verhuizing zijn de verhuisdozen natuurlijk onmisbaar. Een goede kwaliteit verhuisdoos beschermt uw spullen bij het vervoer. Voor verschillende materialen hebben wij speciale verhuisdozen, om uw inboedel zo goed mogelijk te verhuizen. Als u met verhuisbedrijf Wiggelaar verhuist, bent u vanzelfsprekend van dozen voorzien. Verhuist u zelf, dan kunt u voor verhuisdozen bij Wiggelaar terecht.

Uw verhuisdozen bij de verhuisservice inbegrepen.

Als u op offertebasis met ons gaat verhuizen dan zijn de verhuisdozen, garderobeboxen en schilderijkoffers standaard inbegrepen. Ook het bezorgen en ophalen van de verhuisdozen is hierbij inbegrepen. U betaalt alleen € 50,- aan statiegeld bij de levering, die u bij het ophalen van de verhuisdozen weer terugkrijgt.

Bel mij terug

Voor meer informatie kunt u ons telefonisch bereiken op 020 420 5000. Of laat uw telefoonnummer achter en wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Verhuisdozen huren

ls u gaat verhuizen en u voert de verhuizing zelf uit, dan kunt u een goede kwaliteit verhuisdozen zeker gebruiken. De aanschaf van goede verhuisdozen kan best prijzig zijn. Wiggelaar biedt u dan ook de mogelijkheid om verhuisdozen te huren. De verhuisdozen die wij verhuren zijn vouwdozen mét handgrepen. De prijzen voor de huur van verhuisdozen vindt u in onderstaande tabel.

Product/Dienst Kosten Retour bij ophalen
Bezorgen verhuisdozen binnen Amsterdam € 20,00 -
Ophalen verhuisdozen binnen Amsterdam € 20,00 -
Verhuisdozen per doos € 3,50 -
Retour bedrag bij het ophalen binnen 1 maand - € 2,00
Retour bedrag bij het ophalen binnen 2 maanden - € 1,00

Reviews via klantenvertellen.nl

Voor betrouwbare beoordelingen

Bekijk hier de reviews

Verhuisdozen kopen

U kunt verhuisdozen ook bij ons kopen. U kunt dan na de verhuizing op uw gemak uw spullen uitpakken, en u kunt zelfs spullen die u wilt opslaan, ingepakt laten in goede kwaliteit verhuisdozen. Er zijn verschillende soorten verhuisdozen voor de verschillende spullen in uw inboedel.

Bij Wiggelaar kunt u vouwdozen met handgreep, plakdozen zonder handgreep, boekendozen, garderobeboxen en schilderijdozen kopen. Ook bent u voor inpakpapier, tape en noppenfolie bij ons aan het juiste adres. De prijzen voor de dozen en andere hulpmiddelen vindt u in onderstaande tabel.

Product/Dienst Prijs nieuw Prijs gebruikt
Verhuisdozen;
Vouwdozen met handgreep
€ 3,50 € 2,75
Verhuisdozen;
Plakdozen zonder handgreep
€ 2,75 € 2,25
Boekendozen;
Plakdozen zonder handgreep
€ 2,25 € 2,-
Garderobeboxen
135 x 50 x 60 cm
€ 14,- -
Schilderijdozen
75 x 15 x 100 cm
€ 8,- -
Noppenfolie
0,5 meter breed
€ 0,50 per meter -
Noppenfolie
1 meter breed
€ 1,- per meter -
Tape doorzichtig € 2,25 -