Verhuisservice Amsterdam

Gaat u verhuizen naar of binnen Amsterdam? Kies dan voor de verhuisservice Amsterdam. Hiermee bent u verzekerd van een vlugge, veilige en vakkundige verhuizing. Of het nu gaat om een particuliere of bedrijfsverhuizing, Wiggelaar levert u de beste service!

Wiggelaar pakt in én uit

Wilt u alles uithanden laten nemen? Wij bieden u de verhuisservice Amsterdam waarbij wij u helpen inpakken op de oude locatie en het inrichten van de nieuwe. Laat Wiggelaar de dozen inpakken, het sjouwwerk doen en de lampen ophangen. Handig als u slecht ter been bent of wanneer u zich liever bezighoudt met uw bedrijfsvoering in plaats van bureaus in elkaar te schroeven.

Zelf inpakken en samen tillen

Vindt u het prettiger om zelf uw spullen in te pakken, maar wilt u wel hulp met sjouwen van de grote en zware meubels? Ook dat kan dankzij onze verhuisservice Amsterdam! Wij regelen de verhuiswagen (met of zonder verhuislift) en één of meer verhuizers. U zorgt ervoor dat alles is ingepakt en gedemonteerd en daarbij helpt u zelf – eventueel samen met vrienden of familie – met het tillen van uw inboedel.

U doet het liever zelf?

Ook als u uw gehele verhuizing liever zelf regelt, kunt u bij ons terecht! U huurt met veel gemak verhuisdozen, een verhuislift en/of verhuiswagen. En dankzij de handige checklijst verloopt uw verhuizing geheel volgens plan. Ook voor de opslag van uw inboedel bent u bij Wiggelaar aan het juiste adres. Kortom, zelfs voor doe-het-zelvers bieden wij de ideale verhuisservice Amsterdam.

Meer informatie over verhuisservice Amsterdam

Hebt u vragen of wilt u meer informatie over onze verhuisservice Amsterdam? U kunt ons telefonisch bereiken op 020 420 5000 of gebruikmaken van de terugbelservice. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Waarom Wiggelaar?

De beste verhuizer van Nederland
125 jaar ervaring
Erkende verhuizer
Persoonlijke service
Goede reviews

Klanten waarderen onze met een 8,8!

 

Heeft u een korte vraag en wilt u snel een antwoord? WhatsApp dan met een van onze medewerkers.

Aanvullende diensten

Wij helpen u ook met het verhuren van de volgende diensten voor een betaalbare prijs!
© 2018 Wiggelaar verhuizingen sedert 1883 bv All Rights Reserved. Designed By BlanCom