Particulieren

Wiggelaar uw
ideale verhuis partner!

U kunt op verschillende manieren verhuizen. U kunt natuurlijk alles zelf doen en eventueel vrienden en familie vragen u te helpen. U kunt er ook voor kiezen geen of maar gedeeltelijk beroep te doen op uw vrienden en familie. Waar u ook voor kiest, Verhuisbedrijf Wiggelaar is u graag van dienst op een manier die bij u past. Voor verhuizen Amsterdam maar ook voor andere regio's.U kunt op verschillende manieren verhuizen. U kunt natuurlijk alles zelf doen en eventueel vrienden en familie vragen u te helpen. U kunt er ook voor kiezen geen of maar gedeeltelijk beroep te doen op uw vrienden en familie. Waar u ook voor kiest, Verhuisbedrijf Wiggelaar is u graag van dienst op een manier die bij u past. Voor verhuizen Amsterdam maar ook voor andere regio's.

Verhuisofferte aanvragen

U kunt hier vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij nemen binnen 24 uur (van maandag tot en met vrijdag) contact met u op.

Omdat iedere verhuizing anders is komen wij graag een keer vrijblijvend bij u langs voor advies. Aan de hand van uw specifieke wensen en behoeften, maken wij een passende offerte voor u.


U kunt ons voor meer informatie ook telefonisch bereiken op werkdagen van 08:00 tot 16:30 uur op 020 420 5000 of gebruik maken van onze terugbel service. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Ik wil een offerte voor: Verhuizen

Vul uw naam in.
Invalid Input
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Vul een geldig email adres in.
Uw nieuwe adres gegevens:
Invalid Input
Invalid Input
Ongeldige invoer
Schijf hier uw bericht

Van A tot Z geregeld


Wiggelaar neemt u graag de organisatie van uw verhuizing uit handen. Verhuizen met Wiggelaar betekent alles geregeld. Wij maken voorafgaand aan de verhuizing een schema en draaiboek voor u. Daarnaast zal er een inventarislijst opgesteld worden. Indien nodig regelen wij ook de parkeerontheffingen die nodig zijn tijdens de verhuizing.
Verhuis Service en Informatie

Vlug, veilig en vakkundig verhuizen

Wilt u liever meer hulp tijdens uw verhuizing? Onze verhuizers komen u graag helpen met het inladen en vervoeren van uw spullen. Zo bent u niet alleen sneller klaar, maar uw spullen zijn ook in vakkundige handen. Uw inboedel is tijdens de verhuizing standaard verzekerd, een fijn gevoel!

Uw verhuizing van A tot Z geregeld

Indien u graag kiest voor gemak en veiligheid dan neemt Wiggelaar graag de gehele verhuizing voor u uit handen. De verhuizers van Wiggelaar zijn ruim ervaren en daarnaast bent u nog eens standaard verzekerd voor € 100.000,- . Omdat iedere verhuizing anders is komen wij graag geheel vrijblijvend bij u thuis zodat u uw wensen kenbaar kunt maken. Wij maken dan geheel vrijblijvend een offerte op maat. U kunt ons ook telefonisch bereiken op 020 420 5000 of gebruik maken van onze terugbel service. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Goedkoop verhuizen

Bij Wiggelaar heeft u ook de mogelijkheid om goedkoop te verhuizen door zelf mee te werken. U kiest zelf de grootte van uw verhuiswagen, of u een verhuislift wenst en hoeveel verhuizers u wenst om u te helpen. Indien u meer informatie wenst kunt u ons ook telefonisch bereiken op 020 420 5000 of gebruik maken van onze terugbel service.

Verhuizen naar het buitenland

Verhuizen is een hele organisatie. Als u naar een ander land gaat verhuizen valt er nog veel meer te regelen. Het is fijn om te weten dat u er in deze periode niet alleen voor staat. Want naast verhuizen Amsterdam kunt u ook voor uw verhuizing naar het buitenland kunt u bij Wiggelaar terecht.

Geen aanvraag verhuisverzekering of ontheffing

Het is niet mogelijk om voor een goedkope verhuizing een verzekering voor u af te sluiten. Indien gewenst, regelt u de verhuisverzekering zelf. Regelt Wiggelaar de gehele verhuizing voor u, dan kunnen wij een Garantiecertificaat van de Erkende Verhuizers aanvragen. Zo bent u verzekerd voor een schadebedrag tot € 100.000. De kosten voor dit certificaat bedragen € 35.

Tijdelijke Verkeersmaatregelen (parkeerplaatsen afhuren of stremming aanvragen)

In vrijwel geheel Amsterdam moet er voor een verhuizing een tijdelijke verkeersmaatregel worden aangevraagd. Kiest u voor een goedkope verhuizing, dan zal Wiggelaar deze ontheffing niet verzorgen. Of u deze verkeersmaatregel aanvraagt, bepaalt u zelf, maar let op; het is wel raadzaam.

Zeker voor grotere verhuizingen waar laden of lossen langer dan een uur duren. Regelt u geen ontheffing en worden wij gecontroleerd of weggestuurd, dan berekenen we deze extra werktijd door. Kiest u voor een verzorgde verhuizing, dan regelt Wiggelaar de ontheffing(en) wel.

Meer informatie over goedkoop verhuizen

Hebt u vragen of wilt u meer informatie over deze manier van goedkoop verhuizen? U kunt ons ook telefonisch bereiken op 020 420 5000 of gebruik maken van onze terugbel service. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Toch liever volledig verzorgd?

Bij Wiggelaar kunt u naast de optie van goedkoop verhuizen ook kiezen voor een volledig verzorgde verhuizing. Vraag geheel vrijblijvend een offerte op maat aan, dan ontvangt u vooraf een offerte geheel op maat, naar aanleiding van uw wensen. Zo kan Wiggelaar alles voor u regelen, maar u kunt er ook voor kiezen om zelf in/uit te pakken en zelf meubelen te de/monteren. Bel ons gerust voor al uw info.

bellen wiggelaar

Gerelateerde pagina's

Verhuizen Amsterdam
Verhuizen Amstelveen
Verhuizen Badhoevedorp
Verhuizen Diemen
Verhuizen Haarlem
Verhuizen Heemstede
Verhuizen Hoofddorp
Verhuizen Noord- Holland
Verhuizen Weesp
Verhuizen Zaandam
Verhuizen naar het buitenland
Verhuizen ouderen
Verhuizen binnen Amsterdam
Verhuisservice Amsterdam

Werkwijze en Tariefbepaling voor

Waarom Wiggelaar?

De beste verhuizer van Nederland
125 jaar ervaring
Erkende verhuizer
Persoonlijke service
Goede reviews

Klanten waarderen onze met een 8,8!

 

Heeft u een korte vraag en wilt u snel een antwoord? WhatsApp dan met een van onze medewerkers.

Aanvullende diensten

Wij helpen u ook met het verhuren van de volgende diensten voor een betaalbare prijs!
© 2017 Wiggelaar verhuizingen sedert 1883 bv 2017. All Rights Reserved. Designed By BlanCom