Home » verhuizen-Amstelveen

Verhuizen Amstelveen

Verhuizen is een klus waar u best wat hulp bij kunt gebruiken. Er moet een hoop geregeld worden, en de verhuizing zelf is vaak ook veel en zwaar werk. Met hulp van vrienden en familie komt u al een heel eind, maar als u hen niet of maar gedeeltelijk wilt vragen, is Verhuisbedrijf Wiggelaar u graag van dienst bij uw verhuizen in Amsterdam of naar Amstelveen.

Verhuizing van A tot Z geregeld

Indien u graag kiest voor gemak en veiligheid dan neemt Wiggelaar graag de gehele verhuizing voor u uit handen. De verhuizers van Wiggelaar zijn ruim ervaren en daarnaast bent u nog eens standaard verzekerd voor € 100.000,- . Omdat iedere verhuizing anders is komen wij graag geheel vrijblijvend bij u thuis zodat u uw wensen kenbaar kunt maken. Wij maken dan geheel vrijblijvend een offerte op maat. U kunt ons ook telefonisch bereiken op 020 420 5000 of gebruik maken van onze terugbel service. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.
Offerte aanvragen

Daarom Wiggelaar

Met 125 jaar ervaring, heeft Wiggelaar alles in huis om uw het verhuizen zo soepel mogelijk te laten verlopen.
Verhuisbedrijf Wiggelaar is een erkend verhuisbedrijf; zij voldoet aan alle strenge eisen en wordt regelmatig gecontroleerd.
  • 125 jaar ervaring
  • Erkende verhuizer
  • Deskundige verhuizer
  • Persoonlijke service
  • Goede reviews
  • Uw verhuizing van A tot Z

Bel mij terug

Voor meer informatie kunt u ons telefonisch bereiken op 020 420 5000. Of laat uw telefoonnummer achter en wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Onze services

Wiggelaar neemt u graag de organisatie van uw hele verhuizing uit handen.

VERHUIZERS

Onze verhuizers zijn alle deskundig en ervaren.

VERHUISDOZEN

Een goede kwaliteit verhuisdoos beschermt uw spullen bij het vervoer.

VERHUISLIFTEN

Voor het verplaatsen van zware spullen van de bovenste verdiepingen van uw woning.

INBOEDELOPSLAG

Wij beschikken over een grote en moderne opslagruimte in de Houthaven in Amsterdam-West.

VERHUISWAGEN

Ook als u uw verhuizing zelf uitvoert, is het handig om een verhuiswagen te huren.

MONTAGE SERVICE

Hiermee kunt u het (de)monteren van uw meubilair aan onze gediplomeerde verhuizers over laten.

Verhuizen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vraag aan

Neem contact met mij op

Voor meer informatie kunt u ons telefonisch bereiken op 020 420 5000. Of laat uw telefoonnummer achter en wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.
[contact-form-7 id=”16277″]

Hulp bij uw verhuizing

Wanneer u gaat verhuizen in Amstelveen kunt u ervoor kiezen (gedeeltelijk) hulp in te roepen. Hoeveel hulp u wenst, is natuurlijk voor iedereen verschillend. Zo kunt u bij Wiggelaar alleen verhuisdozen kopen en huren, een verhuiswagen of een verhuislift huren. Maar als u iets meer hulp wenst, dan helpen de verhuizers van Wiggelaar u graag met het vakkundig verhuizen van uw inboedel. Wanneer u kiest voor het laatste, is uw inboedel tijdens de verhuizing standaard verzekerd tot € 100.000,-; een gerust gevoel!

Uw verhuizing van A tot Z geregeld

Bij een verhuizing komt er veel op u af. Door uw verhuizing in of naar Amstelveen van A tot Z voor u te regelen, nemen wij u graag wat taken uit handen. U kunt uw spullen vakkundig laten inpakken door de verhuizers van Wiggelaar. In de professionele opslag kunt u uw spullen laten opslaan, wanneer u een tijdelijke plek voor ze zoekt. Wilt u uw nieuwe woning zo snel mogelijk betrekken, dan kunt u met de (de)montageservice, uw meubels laten (de)monteren en bijvoorbeeld uw schilderijen en lampen alvast op hun nieuwe plek laten ophangen.

Reviews via klantenvertellen.nl

Voor betrouwbare beoordelingen

Bekijk hier de reviews