Home » Verhuizen Amsterdam

Verhuizen Amsterdam

Bij uw verhuizing komt een hoop kijken. Niet alleen is verhuizen fysiek een zware klus, er moet ook veel geregeld worden. Om het uzelf iets gemakkelijker te maken, kunt u de hulp van familie en vrienden inroepen, maar wanneer u dat niet of maar gedeeltelijk wilt, helpt Verhuisbedrijf Wiggelaar u met verhuizen in Amsterdam.

Verhuizing van A tot Z geregeld

Indien u graag kiest voor gemak en veiligheid dan neemt Wiggelaar graag de gehele verhuizing voor u uit handen. De verhuizers van Wiggelaar zijn ruim ervaren en daarnaast bent u nog eens standaard verzekerd voor € 100.000,- . Omdat iedere verhuizing anders is komen wij graag geheel vrijblijvend bij u thuis zodat u uw wensen kenbaar kunt maken. Wij maken dan geheel vrijblijvend een offerte op maat.
Offerte aanvragen

Daarom Wiggelaar

Met 125 jaar ervaring, heeft Wiggelaar alles in huis om uw het verhuizen zo soepel mogelijk te laten verlopen.
Verhuisbedrijf Wiggelaar is een erkend verhuisbedrijf; zij voldoet aan alle strenge eisen en wordt regelmatig gecontroleerd.
  • 125 jaar ervaring
  • Erkende verhuizer
  • Deskundige verhuizer
  • Persoonlijke service
  • Goede reviews
  • Uw verhuizing van A tot Z

Bel mij terug

Voor meer informatie kunt u ons telefonisch bereiken op 020 420 5000. Of laat uw telefoonnummer achter en wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Onze services

Wiggelaar neemt u graag de organisatie van uw hele verhuizing uit handen.

VERHUIZERS

Onze verhuizers zijn alle deskundig en ervaren.

VERHUISDOZEN

Een goede kwaliteit verhuisdoos beschermt uw spullen bij het vervoer.

VERHUISLIFTEN

Voor het verplaatsen van zware spullen van de bovenste verdiepingen van uw woning.

INBOEDELOPSLAG

Wij beschikken over een grote en moderne opslagruimte in de Houthaven in Amsterdam-West.

VERHUISWAGEN

Ook als u uw verhuizing zelf uitvoert, is het handig om een verhuiswagen te huren.

MONTAGE SERVICE

Hiermee kunt u het (de)monteren van uw meubilair aan onze gediplomeerde verhuizers over laten.

Verhuizen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vraag aan

Neem contact met mij op

Voor meer informatie kunt u ons telefonisch bereiken op 020 420 5000. Of laat uw telefoonnummer achter en wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.
[contact-form-7 id=”16277″]

Van verhuisdoos tot verhuislift

Niet alleen voor hulp bij uw verhuizing kunt u bij Wiggelaar terecht. Ook als u ervoor kiest, zelf u verhuizing uit te voeren, kunt u gebruik maken van de handige hulpmiddelen van een erkende verhuizer. Zo kunt u in Amsterdam bij Wiggelaar verhuisdozen huren of kopen. Maar ook voor een verhuislift en een verhuiswagen bent u bij ons aan het juiste adres. Om het u gemakkelijk te maken, worden de verhuiswagens inclusief chauffeur verhuurd, een groot rijbewijs heeft u dus niet nodig.

Hulp bij het verhuizen in Amsterdam

Wilt u toch liever meer hulp tijdens uw verhuizing? De verhuizers van Wiggelaar komen u graag helpen bij uw verhuizing in Amsterdam. Zij helpen u met het inladen en vervoeren van uw spullen. Niet alleen bent u zo sneller klaar, uw spullen zijn ook in vakkundige handen. Daarbij is wanneer u verhuist met Wiggelaar, uw inboedel tijdens de verhuizing standaard verzekerd. Dat is een fijn gevoel!

Reviews via klantenvertellen.nl

Voor betrouwbare beoordelingen

Bekijk hier de reviews