Home » Verhuizen Badhoevedorp

Verhuizen in of naar Badhoevedorp

Bij uw verhuizing kunt u waarschijnlijk wel wat hulp gebruiken. Er valt een hoop te regelen en de verhuizing zelf is vaak veel en zwaar werk. Met hulp van vrienden en familie komt u al een heel eind, maar u kunt er ook voor kiezen hen niet of maar gedeeltelijk om hulp te vragen. Bij uw verhuizing in Amsterdam of naar Badhoevedorp is Verhuisbedrijf Wiggelaar u graag van dienst.

Verhuizing van A tot Z geregeld

Indien u graag kiest voor gemak en veiligheid dan neemt Wiggelaar graag de gehele verhuizing voor u uit handen. De verhuizers van Wiggelaar zijn ruim ervaren en daarnaast bent u nog eens standaard verzekerd voor € 100.000,- . Omdat iedere verhuizing anders is komen wij graag geheel vrijblijvend bij u thuis zodat u uw wensen kenbaar kunt maken. Wij maken dan geheel vrijblijvend een offerte op maat.
Offerte aanvragen

Daarom Wiggelaar

Met 125 jaar ervaring, heeft Wiggelaar alles in huis om uw het verhuizen zo soepel mogelijk te laten verlopen.
Verhuisbedrijf Wiggelaar is een erkend verhuisbedrijf; zij voldoet aan alle strenge eisen en wordt regelmatig gecontroleerd.
  • 125 jaar ervaring
  • Erkende verhuizer
  • Deskundige verhuizer
  • Persoonlijke service
  • Goede reviews
  • Uw verhuizing van A tot Z

Bel mij terug

Voor meer informatie kunt u ons telefonisch bereiken op 020 420 5000. Of laat uw telefoonnummer achter en wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Onze services

Wiggelaar neemt u graag de organisatie van uw hele verhuizing uit handen.

VERHUIZERS

Onze verhuizers zijn alle deskundig en ervaren.

VERHUISDOZEN

Een goede kwaliteit verhuisdoos beschermt uw spullen bij het vervoer.

VERHUISLIFTEN

Voor het verplaatsen van zware spullen van de bovenste verdiepingen van uw woning.

INBOEDELOPSLAG

Wij beschikken over een grote en moderne opslagruimte in de Houthaven in Amsterdam-West.

VERHUISWAGEN

Ook als u uw verhuizing zelf uitvoert, is het handig om een verhuiswagen te huren.

MONTAGE SERVICE

Hiermee kunt u het (de)monteren van uw meubilair aan onze gediplomeerde verhuizers over laten.

Verhuizen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vraag aan

Neem contact met mij op

Voor meer informatie kunt u ons telefonisch bereiken op 020 420 5000. Of laat uw telefoonnummer achter en wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.
[contact-form-7 id=”16277″]

Hoe gaat u verhuizen?

Ook wanneer u uw verhuizing zelf uitvoert, kunt u bij Wiggelaar terecht voor een aantal professionele hulpmiddelen. Zo kunt u verschillende verhuisdozen huren of kopen en kunt u een verhuiswagen en verhuislift bij ons huren. Kunt u wel wat extra mankracht gebruiken bij uw verhuizing in Badhoevedorp, dan kunt u de verhuizers van Wiggelaar inschakelen. Zij helpen u uw spullen vakkundig en veilig in te laden en te vervoeren naar uw nieuwe adres. Daarbij is uw inboedel tijdens een verhuizing met Wiggelaar standaard verzekerd. Zo verhuist u niet alleen veel sneller, maar ook met een gerust gevoel!

Uw verhuizing in Badhoevedorp van A tot Z geregeld

Om het u gemakkelijk te maken, biedt Verhuisbedrijf Wiggelaar u een aantal extra services. Laat uw spullen vakkundig inpakken door de verhuizers van Wiggelaar. U kunt uw spullen stallen in de professionele opslag van Wiggelaar, wanneer u niet meteen uw nieuwe woning kunt betrekken. Met de (de)montageservice kunt u uw meubels laten (de)monteren en worden uw schilderijen en lampen alvast voor u op hun nieuwe plek opgehangen.

Reviews via klantenvertellen.nl

Voor betrouwbare beoordelingen

Bekijk hier de reviews