Home » Verhuizen Diemen

Verhuizen in of naar Diemen

Een verhuizing is vaak veel en zwaar werk. Daarbij moet er een hoop geregeld worden. Om het uzelf iets gemakkelijker te maken, kunt u de hulp van familie en vrienden inroepen. Als u hen niet of maar gedeeltelijk om hulp wilt vragen, is Verhuisbedrijf Wiggelaar u graag van dienst bij uw verhuizing in Diemen.

Verhuizing van A tot Z geregeld

Indien u graag kiest voor gemak en veiligheid dan neemt Wiggelaar graag de gehele verhuizing voor u uit handen. De verhuizers van Wiggelaar zijn ruim ervaren en daarnaast bent u nog eens standaard verzekerd voor € 100.000,- . Omdat iedere verhuizing anders is komen wij graag geheel vrijblijvend bij u thuis zodat u uw wensen kenbaar kunt maken. Wij maken dan geheel vrijblijvend een offerte op maat.
Offerte aanvragen

Daarom Wiggelaar

Met 125 jaar ervaring, heeft Wiggelaar alles in huis om uw het verhuizen zo soepel mogelijk te laten verlopen.
Verhuisbedrijf Wiggelaar is een erkend verhuisbedrijf; zij voldoet aan alle strenge eisen en wordt regelmatig gecontroleerd.
  • 125 jaar ervaring
  • Erkende verhuizer
  • Deskundige verhuizer
  • Persoonlijke service
  • Goede reviews
  • Uw verhuizing van A tot Z

Bel mij terug

Voor meer informatie kunt u ons telefonisch bereiken op 020 420 5000. Of laat uw telefoonnummer achter en wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Onze services

Wiggelaar neemt u graag de organisatie van uw hele verhuizing uit handen.

VERHUIZERS

Onze verhuizers zijn alle deskundig en ervaren.

VERHUISDOZEN

Een goede kwaliteit verhuisdoos beschermt uw spullen bij het vervoer.

VERHUISLIFTEN

Voor het verplaatsen van zware spullen van de bovenste verdiepingen van uw woning.

INBOEDELOPSLAG

Wij beschikken over een grote en moderne opslagruimte in de Houthaven in Amsterdam-West.

VERHUISWAGEN

Ook als u uw verhuizing zelf uitvoert, is het handig om een verhuiswagen te huren.

MONTAGE SERVICE

Hiermee kunt u het (de)monteren van uw meubilair aan onze gediplomeerde verhuizers over laten.

Verhuizen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vraag aan

Neem contact met mij op

Voor meer informatie kunt u ons telefonisch bereiken op 020 420 5000. Of laat uw telefoonnummer achter en wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.
[contact-form-7 id=”16277″]

Verhuizen zoals u dat wenst

Niet alleen voor hulp bij uw verhuizing kunt u bij Wiggelaar terecht. Ook als u ervoor kiest, zelf u verhuizing uit te voeren, kunt u gebruik maken van de handige hulpmiddelen van een erkende verhuizer. Gaat u zelf verhuizen? Dan kunt u bij Wiggelaar verhuisdozen huren of kopen. Maar ook voor een verhuislift en een verhuiswagen bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u toch liever meer hulp bij het verhuizen in Diemen? De verhuizers van Wiggelaar helpen u graag met het vakkundig inladen en vervoeren van uw spullen. Daarbij is uw inboedel, wanneer u verhuist met Wiggelaar, standaard verzekerd. Een fijn gevoel!

Extra hulp bij uw verhuizing in Diemen

Om uw verhuizing nog soepeler te laten verlopen, kunt u gebruik maken van de extra services van Wiggelaar. Laat bijvoorbeeld uw spullen vakkundig inpakken. Kunt u niet meteen op uw nieuwe adres terecht, dan biedt de professionele opslag van Wiggelaar uitkomst. Ook kunt u uw meubels laten (de)monteren door de verhuizers van Wiggelaar en kunnen zij uw schilderijen, lampen en dergelijke alvast op hun nieuwe plek ophangen.

Reviews via klantenvertellen.nl

Voor betrouwbare beoordelingen

Bekijk hier de reviews