Home » Verhuizen Haarlem

Verhuizen in of naar Haarlem

Een verhuizing is veel en vaak zwaar werk. Daarbij moet er een hoop geregeld worden. U kunt dus best wat hulp gebruiken. Wilt u liever niet of maar gedeeltelijk de hulp inroepen van familie en vrienden? Verhuisbedrijf Wiggelaar is u met 125 jaar ervaring graag van dienst bij uw verhuizing in Amsterdam maar ook in Haarlem.

Verhuizing van A tot Z geregeld

Indien u graag kiest voor gemak en veiligheid dan neemt Wiggelaar graag de gehele verhuizing voor u uit handen. De verhuizers van Wiggelaar zijn ruim ervaren en daarnaast bent u nog eens standaard verzekerd voor € 100.000,- . Omdat iedere verhuizing anders is komen wij graag geheel vrijblijvend bij u thuis zodat u uw wensen kenbaar kunt maken. Wij maken dan geheel vrijblijvend een offerte op maat.
Offerte aanvragen

Daarom Wiggelaar

Met 125 jaar ervaring, heeft Wiggelaar alles in huis om uw het verhuizen zo soepel mogelijk te laten verlopen.
Verhuisbedrijf Wiggelaar is een erkend verhuisbedrijf; zij voldoet aan alle strenge eisen en wordt regelmatig gecontroleerd.
  • 125 jaar ervaring
  • Erkende verhuizer
  • Deskundige verhuizer
  • Persoonlijke service
  • Goede reviews
  • Uw verhuizing van A tot Z

Bel mij terug

Voor meer informatie kunt u ons telefonisch bereiken op 020 420 5000. Of laat uw telefoonnummer achter en wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Onze services

Wiggelaar neemt u graag de organisatie van uw hele verhuizing uit handen.

VERHUIZERS

Onze verhuizers zijn alle deskundig en ervaren.

VERHUISDOZEN

Een goede kwaliteit verhuisdoos beschermt uw spullen bij het vervoer.

VERHUISLIFTEN

Voor het verplaatsen van zware spullen van de bovenste verdiepingen van uw woning.

INBOEDELOPSLAG

Wij beschikken over een grote en moderne opslagruimte in de Houthaven in Amsterdam-West.

VERHUISWAGEN

Ook als u uw verhuizing zelf uitvoert, is het handig om een verhuiswagen te huren.

MONTAGE SERVICE

Hiermee kunt u het (de)monteren van uw meubilair aan onze gediplomeerde verhuizers over laten.

Verhuizen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vraag aan

Neem contact met mij op

Voor meer informatie kunt u ons telefonisch bereiken op 020 420 5000. Of laat uw telefoonnummer achter en wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.
[contact-form-7 id=”16277″]

Hulp bij verhuizen in Haarlem

Of u nu gaat verhuizen met de hulp van de verhuizers van Wiggelaar of ervoor kiest uw verhuizing zelf uit te voeren, met professionele hulpmiddelen verloopt uw verhuizing iets soepeler. Zo kunt u bij Wiggelaar verhuizen dozen huren of kopen en verhuiswagens en verhuisliften huren. Kunt u wel wat extra handen gebruiken bij uw verhuizing in Haarlem? De verhuizers van Wiggelaar helpen u graag bij het vakkundig inladen en vervoeren van uw spullen. Wanneer u verhuist met de hulp van verhuisbedrijf Wiggelaar, is uw inboedel tijdens de verhuizing standaard verzekerd tot € 100.000,-. Zo verhuist u niet veel sneller, maar ook met een gerust gevoel!

Uw verhuizing van A tot Z geregeld

Om uw verhuizing in of naar Haarlem soepeler te laten verlopen, neemt Verhuisbedrijf Wiggelaar u graag wat taken uit handen. Met de inpakservice kunt u uw spullen vakkundig laten inpakken door de verhuizers van Wiggelaar. Kunt u uw nieuwe woning niet meteen betrekken, dan biedt de professionele opslag van Wiggelaar uitkomst. Om het u helemaal gemakkelijk te maken, kunt u met de (de)montageservice uw meubels laten (de)monteren en bijvoorbeeld uw schilderijen en lampen alvast voor u op hun nieuwe plek laten ophangen.

Reviews via klantenvertellen.nl

Voor betrouwbare beoordelingen

Bekijk hier de reviews