Home » Verhuizen Heemstede

Verhuizen in of naar Heemstede

Verhuizen kunt u op verschillende manieren doen. U kunt met hulp van familie en vrienden alles zelf doen. U kunt er ook voor kiezen geen of maar gedeeltelijk beroep te doen op uw familie en vrienden. Hoe u ook besluit te verhuizen, Verhuisbedrijf Wiggelaar is u graag van dienst bij uw verhuizing in of naar Heemstede op een manier die bij u past.

Verhuizing van A tot Z geregeld

Indien u graag kiest voor gemak en veiligheid dan neemt Wiggelaar graag de gehele verhuizing voor u uit handen. De verhuizers van Wiggelaar zijn ruim ervaren en daarnaast bent u nog eens standaard verzekerd voor € 100.000,- . Omdat iedere verhuizing anders is komen wij graag geheel vrijblijvend bij u thuis zodat u uw wensen kenbaar kunt maken. Wij maken dan geheel vrijblijvend een offerte op maat.
Offerte aanvragen

Daarom Wiggelaar

Met 125 jaar ervaring, heeft Wiggelaar alles in huis om uw het verhuizen zo soepel mogelijk te laten verlopen.
Verhuisbedrijf Wiggelaar is een erkend verhuisbedrijf; zij voldoet aan alle strenge eisen en wordt regelmatig gecontroleerd.
  • 125 jaar ervaring
  • Erkende verhuizer
  • Deskundige verhuizer
  • Persoonlijke service
  • Goede reviews
  • Uw verhuizing van A tot Z

Bel mij terug

Voor meer informatie kunt u ons telefonisch bereiken op 020 420 5000. Of laat uw telefoonnummer achter en wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Onze services

Wiggelaar neemt u graag de organisatie van uw hele verhuizing uit handen.

VERHUIZERS

Onze verhuizers zijn alle deskundig en ervaren.

VERHUISDOZEN

Een goede kwaliteit verhuisdoos beschermt uw spullen bij het vervoer.

VERHUISLIFTEN

Voor het verplaatsen van zware spullen van de bovenste verdiepingen van uw woning.

INBOEDELOPSLAG

Wij beschikken over een grote en moderne opslagruimte in de Houthaven in Amsterdam-West.

VERHUISWAGEN

Ook als u uw verhuizing zelf uitvoert, is het handig om een verhuiswagen te huren.

MONTAGE SERVICE

Hiermee kunt u het (de)monteren van uw meubilair aan onze gediplomeerde verhuizers over laten.

Verhuizen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vraag aan

Neem contact met mij op

Voor meer informatie kunt u ons telefonisch bereiken op 020 420 5000. Of laat uw telefoonnummer achter en wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.
[contact-form-7 id=”16277″]

Hulp op maat: van verhuisdoos tot verhuizer

Als u ervoor kiest uw verhuizing zelf uit te voeren, kunt u wellicht een aantal professionele hulpmiddelen gebruiken bij verhuizen Amsterdam of Heesmatede. Bij Wiggelaar kunt u verhuisdozen huren of kopen. Maar ook voor een verhuislift en een verhuiswagen bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u liever meer hulp bij uw verhuizing in Heemstede? De verhuizers van Wiggelaar komen u graag helpen met het inladen en vervoeren van uw spullen. Zo bent u niet alleen sneller klaar, maar zijn uw spullen ook in vakkundige handen. Wanneer u de hulp van onze verhuizers inroept, is uw inboedel tijdens de verhuizing standaard verzekerd, een fijn gevoel!

Tot uw dienst in Heemstede

Verhuisbedrijf Wiggelaar is u graag van dienst. Met deze extra services wordt uw verhuizing in en naar Heemstede nog gemakkelijker. U kunt uw spullen vakkundig laten inpakken door de ervaren verhuizers van Wiggelaar. Heeft u tijdelijk een ruimte nodig om uw spullen te stallen, dan biedt de professionele opslag van Wiggelaar uitkomst. Met de (de)montageservice kunt u uw meubels laten (de)monteren en kunnen uw schilderijen, lampen en dergelijke alvast voor u opgehangen worden.

Reviews via klantenvertellen.nl

Voor betrouwbare beoordelingen

Bekijk hier de reviews