Home » Verhuizen Hoofddorp

Verhuizen in of naar Hoofddorp

Verhuizen kunt u op verschillende manieren. U kunt zelf uw verhuizing uitvoeren, eventueel met hulp van familie en vrienden. U kunt er ook voor kiezen uw verhuizing door een verhuisbedrijf te laten uitvoeren. Hoe u ook wenst te verhuizen, bij Wiggelaar vindt u altijd de hulp die u wenst voor uw verhuizing in of naar Hoofddorp.

Verhuizing van A tot Z geregeld

Indien u graag kiest voor gemak en veiligheid dan neemt Wiggelaar graag de gehele verhuizing voor u uit handen. De verhuizers van Wiggelaar zijn ruim ervaren en daarnaast bent u nog eens standaard verzekerd voor € 100.000,- . Omdat iedere verhuizing anders is komen wij graag geheel vrijblijvend bij u thuis zodat u uw wensen kenbaar kunt maken. Wij maken dan geheel vrijblijvend een offerte op maat.
Offerte aanvragen

Daarom Wiggelaar

Met 125 jaar ervaring, heeft Wiggelaar alles in huis om uw het verhuizen zo soepel mogelijk te laten verlopen.
Verhuisbedrijf Wiggelaar is een erkend verhuisbedrijf; zij voldoet aan alle strenge eisen en wordt regelmatig gecontroleerd.
  • 125 jaar ervaring
  • Erkende verhuizer
  • Deskundige verhuizer
  • Persoonlijke service
  • Goede reviews
  • Uw verhuizing van A tot Z

Bel mij terug

Voor meer informatie kunt u ons telefonisch bereiken op 020 420 5000. Of laat uw telefoonnummer achter en wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Onze services

Wiggelaar neemt u graag de organisatie van uw hele verhuizing uit handen.

VERHUIZERS

Onze verhuizers zijn alle deskundig en ervaren.

VERHUISDOZEN

Een goede kwaliteit verhuisdoos beschermt uw spullen bij het vervoer.

VERHUISLIFTEN

Voor het verplaatsen van zware spullen van de bovenste verdiepingen van uw woning.

INBOEDELOPSLAG

Wij beschikken over een grote en moderne opslagruimte in de Houthaven in Amsterdam-West.

VERHUISWAGEN

Ook als u uw verhuizing zelf uitvoert, is het handig om een verhuiswagen te huren.

MONTAGE SERVICE

Hiermee kunt u het (de)monteren van uw meubilair aan onze gediplomeerde verhuizers over laten.

Verhuizen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vraag aan

Neem contact met mij op

Voor meer informatie kunt u ons telefonisch bereiken op 020 420 5000. Of laat uw telefoonnummer achter en wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.
[contact-form-7 id=”16277″]

Hulp op maat

Wiggelaar helpt u niet alleen bij het vervoeren van uw spullen. Ook als u zelf uw verhuizing uitvoert, kunt u gebruik maken van de handige hulpmiddelen van een professionele verhuizer. Voor verhuizen Amsterdam maar in in Hoofddorp. Zo kunt u bij Wiggelaar terecht voor verhuisdozen, verhuiswagens en verschillende verhuisliften. Wilt u liever meer hulp bij uw verhuizing in of naar Hoofddorp, dan zijn de verhuizers van Wiggelaar u graag van dienst bij het inladen en vervoeren van uw spullen. Niet alleen bent u zo sneller klaar, uw spullen zijn ook in vakkundige handen. Daarbij is uw inboedel met een verhuizing van Wiggelaar, standaard verzekerd tot € 100.000,-.

Ook montageservice

Om uw verhuizing in Hoofddorp soepeler te laten verlopen, kunt u gebruik maken van de extra services van Wiggelaar. Met de inpakservice kunt u uw spullen vakkundig laten inpakken. De professionele opslag biedt uitkomst, wanneer u niet meteen op uw nieuwe adres terecht kunt. Met de (de)montageservice, (de)monteren de verhuizers van Wiggelaar uw meubels en kunnen zij uw schilderijen, lampen en dergelijke alvast voor u ophangen op hun nieuwe plek.

Reviews via klantenvertellen.nl

Voor betrouwbare beoordelingen

Bekijk hier de reviews