Home » Verhuizen Noord-Holland

Verhuizen in Noord-Holland

Verhuizen is een klus waar u best wat hulp bij kunt gebruiken. Er moet een hoop geregeld worden, en de verhuizing zelf is vaak ook veel en zwaar werk. Met hulp van vrienden en familie komt u al een heel eind, maar als u hen niet of maar gedeeltelijk wilt vragen, is Verhuisbedrijf Wiggelaar u graag van dienst bij uw verhuizing in Noord-Holland, bijvoorbeeld bij verhuizen in Amsterdam.

Verhuizing van A tot Z geregeld

Indien u graag kiest voor gemak en veiligheid dan neemt Wiggelaar graag de gehele verhuizing voor u uit handen. De verhuizers van Wiggelaar zijn ruim ervaren en daarnaast bent u nog eens standaard verzekerd voor € 100.000,- . Omdat iedere verhuizing anders is komen wij graag geheel vrijblijvend bij u thuis zodat u uw wensen kenbaar kunt maken. Wij maken dan geheel vrijblijvend een offerte op maat.
Offerte aanvragen

Daarom Wiggelaar

Met 125 jaar ervaring, heeft Wiggelaar alles in huis om uw het verhuizen zo soepel mogelijk te laten verlopen.
Verhuisbedrijf Wiggelaar is een erkend verhuisbedrijf; zij voldoet aan alle strenge eisen en wordt regelmatig gecontroleerd.
  • 125 jaar ervaring
  • Erkende verhuizer
  • Deskundige verhuizer
  • Persoonlijke service
  • Goede reviews
  • Uw verhuizing van A tot Z

Bel mij terug

Voor meer informatie kunt u ons telefonisch bereiken op 020 420 5000. Of laat uw telefoonnummer achter en wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Onze services

Wiggelaar neemt u graag de organisatie van uw hele verhuizing uit handen.

VERHUIZERS

Onze verhuizers zijn alle deskundig en ervaren.

VERHUISDOZEN

Een goede kwaliteit verhuisdoos beschermt uw spullen bij het vervoer.

VERHUISLIFTEN

Voor het verplaatsen van zware spullen van de bovenste verdiepingen van uw woning.

INBOEDELOPSLAG

Wij beschikken over een grote en moderne opslagruimte in de Houthaven in Amsterdam-West.

VERHUISWAGEN

Ook als u uw verhuizing zelf uitvoert, is het handig om een verhuiswagen te huren.

MONTAGE SERVICE

Hiermee kunt u het (de)monteren van uw meubilair aan onze gediplomeerde verhuizers over laten.

Verhuizen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vraag aan

Neem contact met mij op

Voor meer informatie kunt u ons telefonisch bereiken op 020 420 5000. Of laat uw telefoonnummer achter en wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.
[contact-form-7 id=”16277″]

Uw verhuizing compleet geregeld

Verhuisbedrijf Wiggelaar doet graag iets extra voor u. Door uw verhuizing in Noord-Holland van A tot Z voor u te regelen, nemen zij u graag wat taken uit handen. Zo kunt u uw spullen vakkundig laten inpakken door de verhuizers van Wiggelaar. Wanneer u niet meteen uw nieuwe woning kunt betrekken, kunt u uw spullen in de professionele opslag laten opslaan. Om het u helemaal gemakkelijk te maken, kunt u met de (de)montageservice uw meubels laten (de)monteren en bijvoorbeeld uw schilderijen en lampen alvast voor u op hun nieuwe plek laten ophangen.

De verhuizers van Wiggelaar

Als u wel wat extra handen kunt gebruiken bij uw verhuizing in Noord-Holland, kunt u de verhuizers van Wiggelaar inschakelen. Met hun hulp worden uw spullen vakkundig en veilig ingeladen en vervoerd naar uw nieuwe adres. Wanneer u verhuist met Verhuisbedrijf Wiggelaar is uw inboedel tijdens de verhuizing standaard verzekerd! Zo verhuist u niet alleen veel sneller, maar ook met een gerust gevoel!

Reviews via klantenvertellen.nl

Voor betrouwbare beoordelingen

Bekijk hier de reviews