Verhuizen ouderen

Verhuizen ouderen

Verhuisbedrijf Wiggelaar is er voor iedereen. Juist wanneer u wat ouder bent, en wel wat extra hulp kunt gebruiken, bent u bij Wiggelaar aan het juiste adres. Door uw verhuizing geheel met u door te nemen en de extra services die wij u bieden, is uw verhuizing van A tot Z geregeld.

Uw verhuizing; onze zorg

Ook bij het verhuizen van ouderen moet een hoop geregeld worden. Om er voor te zorgen dat alles perfect geregeld is, helpen wij u bij het organiseren van de verhuizing. Een verhuislift, parkeervergunningen; wij regelen het voor u. Daarbij is uw inboedel tijdens de verhuizing standaard tot €100.000,- verzekerd; een gerust gevoel!

Verhuisofferte verhuizen ouderen

U kunt hier vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij nemen binnen 24 uur (van maandag tot en met vrijdag) contact met u op.

Omdat iedere verhuizing anders is komen wij graag een keer vrijblijvend bij u langs voor advies. Aan de hand van uw specifieke wensen en behoeften, maken wij een passende offerte voor u.


U kunt ons voor meer informatie ook telefonisch bereiken op werkdagen van 08:00 tot 16:30 uur op 020 420 5000 of gebruik maken van onze terugbel service. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Ik wil een offerte voor: Verhuizen ouderen

Vul uw naam in.
Invalid Input
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Vul een geldig email adres in.
Uw nieuwe adres gegevens:
Invalid Input
Invalid Input
Ongeldige invoer
Schijf hier uw bericht
Verhuis Service en Informatie

Extra hulp bij het verhuizen

Als u misschien slecht ter been bent, of het simpelweg niet zo gemakkelijk meer gaat, staan de verhuizers van Wiggelaar graag voor u klaar. Zo kunnen zij u helpen met het inpakken van uw spullen, kunnen zij uw meubels (de)monteren en helpen zij u, uw lampen, gordijnenrails en schilderijen af te halen en weer op te hangen.

Uw oude woning helemaal schoon opgeleverd

Als u dat wenst, kunnen wij de meubels die niet meeverhuizen, voor u afvoeren. Ook kunnen wij de vloerbedekking uit uw oude woning weghalen. Natuurlijk bezemen we de woning, zodat deze schoon en leeg opgeleverd wordt.

Uw spullen veilig vervoerd

Met jarenlange ervaring, zijn uw spullen van Wiggelaar in goede handen. De verhuizers van Wiggelaar zijn gespecialiseerd in het inpakken van antiek en andere kostbaarheden. Met speciale schilderijkoffers, worden ook uw schilderijen veilig vervoerd.

Geen aanvraag verhuisverzekering of ontheffing

Het is niet mogelijk om voor een goedkope verhuizing een verzekering voor u af te sluiten. Indien gewenst, regelt u de verhuisverzekering zelf. Regelt Wiggelaar de gehele verhuizing voor u, dan kunnen wij een Garantiecertificaat van de Erkende Verhuizers aanvragen. Zo bent u verzekerd voor een schadebedrag tot € 100.000. De kosten voor dit certificaat bedragen € 35.

Tijdelijke Verkeersmaatregelen (parkeerplaatsen afhuren of stremming aanvragen)

In vrijwel geheel Amsterdam moet er voor een verhuizing een tijdelijke verkeersmaatregel worden aangevraagd. Kiest u voor een goedkope verhuizing, dan zal Wiggelaar deze ontheffing niet verzorgen. Of u deze verkeersmaatregel aanvraagt, bepaalt u zelf, maar let op; het is wel raadzaam.

Zeker voor grotere verhuizingen waar laden of lossen langer dan een uur duren. Regelt u geen ontheffing en worden wij gecontroleerd of weggestuurd, dan berekenen we deze extra werktijd door. Kiest u voor een verzorgde verhuizing, dan regelt Wiggelaar de ontheffing(en) wel.

Meer informatie over goedkoop verhuizen

Hebt u vragen of wilt u meer informatie over deze manier van goedkoop verhuizen? U kunt ons ook telefonisch bereiken op 020 420 5000 of gebruik maken van onze terugbel service. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Toch liever volledig verzorgd?

Bij Wiggelaar kunt u naast de optie van goedkoop verhuizen ook kiezen voor een volledig verzorgde verhuizing. Vraag geheel vrijblijvend een offerte op maat aan, dan ontvangt u vooraf een offerte geheel op maat, naar aanleiding van uw wensen. Zo kan Wiggelaar alles voor u regelen, maar u kunt er ook voor kiezen om zelf in/uit te pakken en zelf meubelen te de/monteren. Bel ons gerust voor al uw info.

Werkwijze en Tariefbepaling voor Goedkoop verhuizen

Waarom Wiggelaar?

De beste verhuizer van Nederland
125 jaar ervaring
Erkende verhuizer
Persoonlijke service
Goede reviews

Klanten waarderen onze met een 8,8!

 

Heeft u een korte vraag en wilt u snel een antwoord? WhatsApp dan met een van onze medewerkers.

Aanvullende diensten

Wij helpen u ook met het verhuren van de volgende diensten voor een betaalbare prijs!
© 2018 Wiggelaar verhuizingen sedert 1883 bv All Rights Reserved. Designed By BlanCom