Home » Verhuizen Weesp

Verhuizen Weesp

Verhuizen kunt u verschillende manieren doen. U kunt met de hulp van familie en vrienden uw familie zelf uitvoeren. Wilt u hen liever niet om hulp vragen? Dan kunt u er ook voor kiezen een verhuisbedrijf in te schakelen. Op wat voor manier u ook gaat verhuizen, Verhuisbedrijf Wiggelaar is u van dienst op een manier die bij u past.

Verhuizing van A tot Z geregeld

Indien u graag kiest voor gemak en veiligheid dan neemt Wiggelaar graag de gehele verhuizing voor u uit handen. De verhuizers van Wiggelaar zijn ruim ervaren en daarnaast bent u nog eens standaard verzekerd voor € 100.000,- . Omdat iedere verhuizing anders is komen wij graag geheel vrijblijvend bij u thuis zodat u uw wensen kenbaar kunt maken. Wij maken dan geheel vrijblijvend een offerte op maat.
Offerte aanvragen

Daarom Wiggelaar

Met 125 jaar ervaring, heeft Wiggelaar alles in huis om uw het verhuizen zo soepel mogelijk te laten verlopen.
Verhuisbedrijf Wiggelaar is een erkend verhuisbedrijf; zij voldoet aan alle strenge eisen en wordt regelmatig gecontroleerd.
  • 125 jaar ervaring
  • Erkende verhuizer
  • Deskundige verhuizer
  • Persoonlijke service
  • Goede reviews
  • Uw verhuizing van A tot Z

Bel mij terug

Voor meer informatie kunt u ons telefonisch bereiken op 020 420 5000. Of laat uw telefoonnummer achter en wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Onze services

Wiggelaar neemt u graag de organisatie van uw hele verhuizing uit handen.

VERHUIZERS

Onze verhuizers zijn alle deskundig en ervaren.

VERHUISDOZEN

Een goede kwaliteit verhuisdoos beschermt uw spullen bij het vervoer.

VERHUISLIFTEN

Voor het verplaatsen van zware spullen van de bovenste verdiepingen van uw woning.

INBOEDELOPSLAG

Wij beschikken over een grote en moderne opslagruimte in de Houthaven in Amsterdam-West.

VERHUISWAGEN

Ook als u uw verhuizing zelf uitvoert, is het handig om een verhuiswagen te huren.

MONTAGE SERVICE

Hiermee kunt u het (de)monteren van uw meubilair aan onze gediplomeerde verhuizers over laten.

Verhuizen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vraag aan

Neem contact met mij op

Voor meer informatie kunt u ons telefonisch bereiken op 020 420 5000. Of laat uw telefoonnummer achter en wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.
[contact-form-7 id=”16277″]

Vlug, veilig, vakkundig verhuizen met Wiggelaar

Hoe u ook gaat verhuizen, bij Wiggelaar vindt u altijd een passende service. Voor verhuizen Amsterdam maar ook in Weesp. Voert u zelf uw verhuizing uit, dan kunt u wellicht wat professionele hulpmiddelen gebruiken. Wiggelaar biedt u verschillende verhuisdozen, verhuisliften en verhuiswagens. Kunt u wel wat extra hulp gebruiken bij uw verhuizing in of naar Weesp? De verhuizers van Wiggelaar komen u graag helpen bij het vakkundig verhuizen van uw spullen. Als u ervoor kiest de hulp van onze verhuizers in te roepen, dan is uw inboedel tijdens de verhuizing standaard verzekerd tot € 100.000,-; een gerust gevoel!

Extra hulp bij uw verhuizing in Weesp

Om u van A tot Z van dienst te zijn, biedt Wiggelaar u een aantal extra services. De verhuizers van Wiggelaar kunnen uw spullen vakkundig inpakken. De professionele opslag van Wiggelaar biedt uitkomst in het geval u niet meteen terecht kunt op uw nieuwe adres. Laat uw meubels (de)monteren en uw schilderijen, lampen en dergelijke alvast voor u ophangen, met de (de)montageservice.

Reviews via klantenvertellen.nl

Voor betrouwbare beoordelingen

Bekijk hier de reviews