Home » Verhuizen Zaandam

Verhuizen Zaandam

Bij een verhuizing komt heel wat kijken. Er moet een hoop geregeld worden, en de verhuizing zelf is vaak ook veel en zwaar werk. Met hulp van vrienden en familie komt u al een heel eind, maar als u hen niet of maar gedeeltelijk wilt vragen, kunt u ook professionele hulp inroepen. Hoe u ook verhuist, Verhuisbedrijf Wiggelaar is u graag van dienst bij uw verhuizing in Amsterdam maar ook in Zaandam.

Verhuizing van A tot Z geregeld

Indien u graag kiest voor gemak en veiligheid dan neemt Wiggelaar graag de gehele verhuizing voor u uit handen. De verhuizers van Wiggelaar zijn ruim ervaren en daarnaast bent u nog eens standaard verzekerd voor € 100.000,- . Omdat iedere verhuizing anders is komen wij graag geheel vrijblijvend bij u thuis zodat u uw wensen kenbaar kunt maken. Wij maken dan geheel vrijblijvend een offerte op maat. U kunt ons ook telefonisch bereiken op 020 420 5000 of gebruik maken van onze terugbel service. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.
Offerte aanvragen

Daarom Wiggelaar

Met 125 jaar ervaring, heeft Wiggelaar alles in huis om uw het verhuizen zo soepel mogelijk te laten verlopen.
Verhuisbedrijf Wiggelaar is een erkend verhuisbedrijf; zij voldoet aan alle strenge eisen en wordt regelmatig gecontroleerd.
  • 125 jaar ervaring
  • Erkende verhuizer
  • Deskundige verhuizer
  • Persoonlijke service
  • Goede reviews
  • Uw verhuizing van A tot Z

Bel mij terug

Voor meer informatie kunt u ons telefonisch bereiken op 020 420 5000. Of laat uw telefoonnummer achter en wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Onze services

Wiggelaar neemt u graag de organisatie van uw hele verhuizing uit handen.

VERHUIZERS

Onze verhuizers zijn alle deskundig en ervaren.

VERHUISDOZEN

Een goede kwaliteit verhuisdoos beschermt uw spullen bij het vervoer.

VERHUISLIFTEN

Voor het verplaatsen van zware spullen van de bovenste verdiepingen van uw woning.

INBOEDELOPSLAG

Wij beschikken over een grote en moderne opslagruimte in de Houthaven in Amsterdam-West.

VERHUISWAGEN

Ook als u uw verhuizing zelf uitvoert, is het handig om een verhuiswagen te huren.

MONTAGE SERVICE

Hiermee kunt u het (de)monteren van uw meubilair aan onze gediplomeerde verhuizers over laten.

Verhuizen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vraag aan

Neem contact met mij op

Voor meer informatie kunt u ons telefonisch bereiken op 020 420 5000. Of laat uw telefoonnummer achter en wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.
[contact-form-7 id=”16277″]

Hulp bij uw verhuizing in Zaandam

Voert u uw verhuizing zelf uit? Een aantal professionele verhuismaterialen komen den wellicht van pas. Bij verhuisbedrijf Wiggelaar kunt u een verhuisdozen huren of kopen, een verhuiswagen huren en kunt u indien nodig ook terecht voor een verhuislift. Kunt u bij uw verhuizing in of naar Zaandam ook wel wat mankracht gebruiken, dan kunt u de verhuizers van Wiggelaar inschakelen. Zij komen u graag helpen bij het vakkundig en veilig inladen en vervoeren van uw spullen. Met de hulp van onze verhuizers, verhuist u niet alleen veel sneller, uw inboedel is ook nog eens standaard tot € 100.000,- verzekerd. Een gerust gevoel!

Inpakservice, inboedelopslag en (de)montageservice

Ziet u op tegen de verhuizing? Wiggelaar neemt u graag wat taken uit handen, waardoor u meer tijd over houdt om andere zaken te regelen. Met de inpakservice, kunt u uw spullen vakkundig laten inpakken door de verhuizers van Wiggelaar. Kunt u uw nieuwe woning niet meteen betrekken? In de professionele opslag van Wiggelaar is voldoende ruimte om uw spullen vakkundig op te slaan. Maak het uzelf gemakkelijk en laar uw meubels (de)monteren en lampen en bijvoorbeeld schilderijen alvast op hun nieuwe plek ophangen!

Reviews via klantenvertellen.nl

Voor betrouwbare beoordelingen

Bekijk hier de reviews