Particulieren

Wiggelaar uw ideale
verhuis partner!

U kunt op verschillende manieren verhuizen. U kunt natuurlijk alles zelf doen en eventueel vrienden en familie vragen u te helpen. U kunt er ook voor kiezen geen of maar gedeeltelijk beroep te doen op uw vrienden en familie. Waar u ook voor kiest, Verhuisbedrijf Wiggelaar is u graag van dienst op een manier die bij u past. Voor verhuizen Amsterdam maar ook voor andere regio's. U kunt op verschillende manieren verhuizen. 

Van A tot Z geregeld


Wiggelaar neemt u graag de organisatie van uw verhuizing uit handen. Verhuizen met Wiggelaar betekent alles geregeld.
Wij maken voorafgaand aan de verhuizing een schema en draaiboek voor u. Daarnaast zal er een inventarislijst opgesteld worden. Indien nodig regelen wij ook de parkeerontheffingen die nodig zijn tijdens de verhuizing.
Dus kiest u voor gemak en veiligheid dan neemt Wiggelaar graag de gehele verhuizing voor u uit handen. De verhuizers van Wiggelaar zijn ruim ervaren en daarnaast bent u nog eens standaard verzekerd voor € 100.000,- . Omdat iedere verhuizing anders is komen wij graag geheel vrijblijvend bij u thuis zodat u uw wensen kenbaar kunt maken. Wij maken dan geheel vrijblijvend een offerte op maat. U kunt ons ook telefonisch bereiken op 020 420 5000 of gebruik maken van onze terugbel service. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Gedeeltelijk beroep doen op onze services

Bij Wiggelaar heeft u ook de mogelijkheid om goedkoop te verhuizen door zelf mee te werken. U kiest zelf de grootte van uw verhuiswagen, of u een verhuislift wenst en hoeveel verhuizers u wenst om u te helpen. Indien u meer informatie wenst kunt u ons ook telefonisch bereiken op 020 420 5000 of gebruik maken van onze terugbel service.

Klanten waarderen onze met een 8,8!

 

Verhuisofferte aanvragen

U kunt hier vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij nemen binnen 24 uur (van maandag tot en met vrijdag) contact met u op.

Omdat iedere verhuizing anders is komen wij graag een keer vrijblijvend bij u langs voor advies. Aan de hand van uw specifieke wensen en behoeften, maken wij een passende offerte voor u.


U kunt ons voor meer informatie ook telefonisch bereiken op werkdagen van 08:00 tot 16:30 uur op 020 420 5000 of gebruik maken van onze terugbel service. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Ik wil een offerte voor: Verhuizen

Vul uw naam in.
Invalid Input
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Vul een geldig email adres in.
Uw nieuwe adres gegevens:
Invalid Input
Invalid Input
Ongeldige invoer
Schijf hier uw bericht

Waarom Wiggelaar?

De beste verhuizer van Nederland
125 jaar ervaring
Erkende verhuizer
Persoonlijke service
Goede reviews

Klanten waarderen onze met een 8,8!

 

Heeft u een korte vraag en wilt u snel een antwoord? WhatsApp dan met een van onze medewerkers.

Aanvullende diensten

Wij helpen u ook met het verhuren van de volgende diensten voor een betaalbare prijs!
© 2018 Wiggelaar verhuizingen sedert 1883 bv All Rights Reserved. Designed By BlanCom