De Verhuizers in Amsterdam

Een verhuizing is vaak veel en zwaar werk. Om uw verhuizing in Amsterdam soepeler te laten verlopen, kunt u het beste hulp inroepen. Als u geen beroep wilt doen op uw familie en vrienden, biedt Verhuisbedrijf Wiggelaar uitkomst. De verhuizers van Wiggelaar hebben jarenlange ervaring en met het beste materiaal helpen zij u vlug en vakkundig te verhuizen.

Offerte op maat

Indien u graag kiest voor gemak en veiligheid dan neemt Wiggelaar graag de gehele verhuizing voor u uit handen. De verhuizers van Wiggelaar zijn ruim ervaren en daarnaast bent u nog eens standaard verzekerd voor € 100.000,- . Omdat iedere verhuizing anders is komen wij graag geheel vrijblijvend bij u thuis zodat u uw wensen kenbaar kunt maken. Wij maken dan geheel vrijblijvend een offerte op maat. U kunt ons ook telefonisch bereiken op 020 420 5000 of gebruik maken van onze terugbel service. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Budget verhuizing Amsterdam

Bij Wiggelaar heeft u ook de mogelijkheid om op een goedkope manier te verhuizen door zelf mee te werken. U kiest zelf de grootte van uw verhuiswagen, of u een verhuislift wenst en hoeveel verhuizers u  wenst om u te helpen. De verhuiswagens zijn altijd voorzien van alle benodigde verhuisgereedschappen (voldoende verhuisdekens, garderobeboxen voor uw hangkleding en rollend materiaal etc. etc.) en een chauffeur/verhuizer helpt u en adviseert u de gehele verhuizing. Bekijk de kosten voor budget verhuizen. Indien u meer informatie wenst kunt u ons ook telefonisch bereiken op 020 420 5000 of gebruik maken van onze terugbel service.

Uw kostbaarheden in goede handen bij Wiggelaar verhuizers

Met 125 jaar ervaring verstaat Verhuisbedrijf Wiggelaar zijn vak. De verhuizers zijn professioneel en hebben jarenlange ervaring. Zo zijn zij gespecialiseerd in het inpakken van antiek en andere kostbaarheden. Uw schilderijen worden zorgvuldig verpakt in schilderijkoffers. Uw spullen worden op deze manier veilig naar hun nieuwe bestemming gebracht.

Erkende verhuizer in Amsterdam

Uw inboedel is meer vaak meer waard dan alleen de waarde in geld. De herinneringen maken uw inboedel onvervangbaar. Juist daarom is het verstandig een betrouwbaar verhuisbedrijf in te schakelen. Erkende verhuizers voldoen aan strenge eisen en worden regelmatig gecontroleerd. Verhuisbedrijf Wiggelaar is zo´n erkend verhuisbedrijf en daarmee een betrouwbare partner voor uw verhuizing in Amsterdam.

Gerelateerde links

Verhuizers Amsterdam
Verhuizers Amstelveen
Verhuizers Badhoevedorp
Verhuizen Diemen
Verhuizers Haarlem
Verhuizers Heemstede
Verhuizers Hoofddorp
Verhuizers Noord- Holland
Verhuizers Weesp
Verhuizers Zaandam
Verhuizers internationaal

Waarom Wiggelaar?

De beste verhuizer van Nederland
125 jaar ervaring
Erkende verhuizer
Persoonlijke service
Goede reviews

Klanten waarderen onze met een 8,8!

 

Heeft u een korte vraag en wilt u snel een antwoord? WhatsApp dan met een van onze medewerkers.

Aanvullende diensten

Wij helpen u ook met het verhuren van de volgende diensten voor een betaalbare prijs!
© 2018 Wiggelaar verhuizingen sedert 1883 bv All Rights Reserved. Designed By BlanCom