De Verhuizers

Om uw verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen kunt u het beste de hulp inroepen van een erkende verhuizer. Met Verhuisbedrijf Wiggelaar haalt u 125 jaar ervaring in huis. Of u nu alleen hulp wenst bij het vervoeren van uw inboedel of ook bij het in- en uitpakken van uw spullen; de verhuizers van Wiggelaar staan voor u klaar.

Verhuizing op maat

Iedere verhuizing is anders. Graag komen wij een keer vrijblijvend bij u langs voor advies. Aan de hand van uw specifieke wensen en behoeften, maken wij graag een offerte op maat. U kunt ons ook telefonisch bereiken op 020 420 5000 of gebruik maken van onze terugbel service. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Uw spullen in goede handen bij Wiggelaar verhuizers

De verhuizers van Wiggelaar zijn professioneel en hebben jarenlange ervaring. Zij zijn gespecialiseerd in het inpakken van antiek en andere kostbaarheden. Zo zijn er ook schilderijkoffers aanwezig. Uw zorgvuldig ingepakte spullen worden zo veilig naar hun nieuwe bestemming gebracht.

Verhuisbedrijf Wiggelaar is een erkend verhuisbedrijf

Een inboedel is vaak een weerspiegeling van de jaren. Daarom maakt niet alleen de waarde in geld maar ook alle dierbare herinneringen een inboedel onvervangbaar. Het is dan ook verstandig de hulp in te roepen van een betrouwbaar verhuisbedrijf. Een erkende verhuizer heeft bewezen een betrouwbare partner te zijn. Verhuisbedrijf Wiggelaar is zo’n erkend verhuisbedrijf; zij voldoet aan alle strenge eisen en wordt regelmatig gecontroleerd.

Gerelateerde links

Verhuizers Amsterdam
Verhuizers Amstelveen
Verhuizers Badhoevedorp
Verhuizen Diemen
Verhuizers Haarlem
Verhuizers Heemstede
Verhuizers Hoofddorp
Verhuizers Noord- Holland
Verhuizers Weesp
Verhuizers Zaandam
Verhuizers internationaal

Waarom Wiggelaar?

De beste verhuizer van Nederland
125 jaar ervaring
Erkende verhuizer
Persoonlijke service
Goede reviews

Klanten waarderen onze met een 8,8!

 

Heeft u een korte vraag en wilt u snel een antwoord? WhatsApp dan met een van onze medewerkers.

Aanvullende diensten

Wij helpen u ook met het verhuren van de volgende diensten voor een betaalbare prijs!
© 2018 Wiggelaar verhuizingen sedert 1883 bv All Rights Reserved. Designed By BlanCom