Blog

apr 19

Kan ik ook goedkoop verhuizen met Wiggelaar?

WiggelaarWe kennen het allemaal wel: er valt een rekening op de mat die u niet had zien aankomen, de auto moet onverwachts naar de garage en tot overmaat van ramp zijn de studieboeken van zoonlief duurder uitgevallen dan u van te voren ingecalculeerd had. Kortom: u heeft een wat duurdere periode achter de rug dan verwacht en nu komt ook de geplande verhuizing steeds dichterbij. Gelukkig voor u, biedt verhuisbedrijf Wiggelaar het “Goedkoop Verhuizen” aan.

Goedkoop verhuizen

Bent u opzoek naar een goedkope verhuizing in Amsterdam? Dan bent u bij verhuisbedrijf Wiggelaar aan het juiste adres. Wiggelaar biedt u de mogelijkheid om samen met u de verhuizing te verzorgen. Alles wat u zelf doet, scheelt in de uiteindelijke totaalprijs. De verhuiswagen , chauffeur en één (of meerdere) verhuizers worden door Wiggelaar geregeld, zo bent u hoe dan ook voorzien van een stabiele basis.

Zelf doen

U kunt er voor kiezen om het professionele verhuisteam aan te vullen met eigen krachten, zelf de verpakkingsmaterialen in te slaan, de verhuisdozen zelfstandig in- en uit te pakken en ook op eigen kracht de meubels te (de)monteren. Wilt u hier toch liever wat hulp bij? Geef dit dan aan op uw reservering en verhuisbedrijf Wiggelaar schiet u te hulp.

Wat u misloopt

Wanneer u kiest voor een Goedkope Verhuizing, is het voor verhuisbedrijf Wiggelaar niet mogelijk om een verzekering voor u af te sluiten. Dit kan alleen wanneer Wiggelaar de gehele verhuizing regelt. In dat geval kunnen wij u verzekeren voor een schadebedrag tot € 100.000. Ook het aanvragen van een verkeersmaatregel, wat vrijwel in heel Amsterdam verplicht is, zal bij een Goedkope Verhuizing niet door Wiggelaar gedaan worden. Kiest u voor een verzorgde verhuizing, dan regelt Wiggelaar de ontheffing(en) wel. Gemak dient de mens. Neem gerust contact met ons op.

About The Author