Home » Bedrijfsverhuizing Amsterdam

Bedrijfsverhuizing

De verhuizing van uw bedrijf moet natuurlijk zo efficiënt en snel mogelijk worden uitgevoerd. Een goede planning is daarbij noodzakelijk. Verhuisbedrijf Wiggelaar heeft met 125 jaar ervaring, alles in huis om uw bedrijfsverhuizing in Amsterdam zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Alles voor u geregeld

Bij een verhuizing van het bedrijf komt een hoop kijken. Vooruit kijken en plannen is hierbij van groot belang. Met 125 jaar ervaring is Wiggelaar u en uw bedrijf graag professioneel van dienst. Met complete begeleiding tijdens het gehele verhuis-traject, zal uw verhuizing soepel en probleemloos verlopen.
Offerte aanvragen

Daarom Wiggelaar

Met 125 jaar ervaring, heeft Wiggelaar alles in huis om uw het verhuizen van uw bedrijf zo soepel mogelijk te laten verlopen.
Verhuisbedrijf Wiggelaar kan uw bedrijfsverhuizing zorgvuldig voor u regelen, zodat u zich bezig kunt houden met ander zaken. Zo plant Wiggelaar uw bedrijfsverhuizing en regelen we de vergunningen die nodig zijn bij de verhuizing. Tijdens het verhuizen zelf, zijn uw spullen standaard verzekerd.
  • 125 jaar ervaring
  • Erkende verhuizer
  • Deskundige verhuizer
  • Persoonlijke service
  • Goede reviews
  • Van A tot Z geregeld

Bel mij terug

Voor meer informatie kunt u ons telefonisch bereiken op 020 420 5000. Of laat uw telefoonnummer achter en wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Onze services

Wiggelaar neemt u graag de organisatie van uw hele verhuizing uit handen.

VERHUIZERS

Met 125 jaar ervaring is Wiggelaar u en uw bedrijf graag professioneel van dienst.

VERHUISDOZEN

Voor uw bedrijfsverhuizing kunt u gratis gebruik maken van onze verhuisdozen, schilderijkoffers en andere materialen.

VERHUISLIFTEN

Voor het verplaatsen van zware spullen van de bovenste verdiepingen van uw bedrijfspand.

INBOEDELOPSLAG

Wij beschikken over een grote en moderne opslagruimte in de Houthaven in Amsterdam-West.

VERHUISWAGEN

Wij hebben een heel wagenpark aan verhuiswagens dus altijd wel een verhuiswagen die perfect past bij uw bedrijfsverhuizing.

MONTAGE SERVICE

Met de (de)montageservice van Wiggelaar helpen onze verhuizers u met het (de)monteren van uw kantoormeubilair.

Bedrijfsverhuizing?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vraag aan

Neem contact met mij op

Voor meer informatie kunt u ons telefonisch bereiken op 020 420 5000. Of laat uw telefoonnummer achter en wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.
[contact-form-7 id=”16277″]

Tot in de puntjes voor u geregeld

Voor de verhuizing van uw bedrijf in Amsterdam moet een hoop geregeld worden. Wiggelaar neemt u die zorg graag uit handen, zodat u zich met uw bedrijf bezig kunt houden. Wiggelaar plant uw bedrijfsverhuizing en regelt de nodige vergunningen die u nodig heeft om in Amsterdam op straat te mogen parkeren.

Vlug, Veilig en Vakkundig Verhuizen

Om u de service te bieden die u verdient, werkt Wiggelaar met de beste, professionele materialen. Voor het verhuizen van uw bedrijf, kunt u gratis gebruik maken van onze verhuisdozen, schilderijkoffers en andere materialen. Mocht het nodig zijn, is ook een verhuislift bij uw bedrijfsverhuizing in Amsterdam inbegrepen. Wenst u extra hulp bij het verhuizen? Met de (de)montageservice van Wiggelaar helpen onze verhuizers u met het (de)monteren van uw kantoormeubilair.

Reviews via klantenvertellen.nl

Voor betrouwbare beoordelingen

Bekijk hier de reviews