Bedrijfsverhuizing Amsterdam

De verhuizing van uw bedrijf moet natuurlijk zo efficiënt en snel mogelijk worden uitgevoerd. Een goede planning is daarbij noodzakelijk. Verhuisbedrijf Wiggelaar heeft met 125 jaar ervaring, alles in huis om uw bedrijfsverhuizing in Amsterdam zo soepel mogelijk te laten verlopen.

{tab Offerte op maat}

Verhuisofferte verhuizen bedrijf

U kunt hier vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij nemen binnen 24 uur (van maandag tot en met vrijdag) contact met u op.

Omdat iedere verhuizing anders is komen wij graag een keer vrijblijvend bij u langs voor advies. Aan de hand van uw specifieke wensen en behoeften, maken wij een passende offerte voor u.


U kunt ons voor meer informatie ook telefonisch bereiken op werkdagen van 08:00 tot 16:30 uur op 020 420 5000 of gebruik maken van onze terugbel service. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Vul uw naam in.
Vul uw naam in.
Invalid Input
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Vul een geldig email adres in.
Uw nieuwe adres gegevens:
Invalid Input
Invalid Input
Ongeldige invoer
Schijf hier uw bericht

{tab Meer informatie}

Tot in de puntjes voor u geregeld

Voor de verhuizing van uw bedrijf in Amsterdam moet een hoop geregeld worden. Wiggelaar neemt u die zorg graag uit handen, zodat u zich met uw bedrijf bezig kunt houden. Wiggelaar plant uw bedrijfsverhuizing en regelt de nodige vergunningen die u nodig heeft om in Amsterdam op straat te mogen parkeren.

Vlug, Veilig en Vakkundig Verhuizen

Om u de service te bieden die u verdient, werkt Wiggelaar met de beste, professionele materialen. Voor het verhuizen van uw bedrijf, kunt u gratis gebruik maken van onze verhuisdozen, schilderijkoffers en andere materialen. Mocht het nodig zijn, is ook een verhuislift bij uw bedrijfsverhuizing in Amsterdam inbegrepen. Wenst u extra hulp bij het verhuizen? Met de (de)montageservice van Wiggelaar helpen onze verhuizers u met het (de)monteren van uw kantoormeubilair.

Geen aanvraag verhuisverzekering of ontheffing

Het is niet mogelijk om voor een goedkope verhuizing een verzekering voor u af te sluiten. Indien gewenst, regelt u de verhuisverzekering zelf. Regelt Wiggelaar de gehele verhuizing voor u, dan kunnen wij een Garantiecertificaat van de Erkende Verhuizers aanvragen. Zo bent u verzekerd voor een schadebedrag tot € 100.000. De kosten voor dit certificaat bedragen € 35.

Tijdelijke Verkeersmaatregelen (parkeerplaatsen afhuren of stremming aanvragen)

In vrijwel geheel Amsterdam moet er voor een verhuizing een tijdelijke verkeersmaatregel worden aangevraagd. Kiest u voor een goedkope verhuizing, dan zal Wiggelaar deze ontheffing niet verzorgen. Of u deze verkeersmaatregel aanvraagt, bepaalt u zelf, maar let op; het is wel raadzaam.

Zeker voor grotere verhuizingen waar laden of lossen langer dan een uur duren. Regelt u geen ontheffing en worden wij gecontroleerd of weggestuurd, dan berekenen we deze extra werktijd door. Kiest u voor een verzorgde verhuizing, dan regelt Wiggelaar de ontheffing(en) wel.

Meer informatie over goedkoop verhuizen

Hebt u vragen of wilt u meer informatie over deze manier van goedkoop verhuizen? U kunt ons ook telefonisch bereiken op 020 420 5000 of gebruik maken van onze terugbel service. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Toch liever volledig verzorgd?

Bij Wiggelaar kunt u naast de optie van goedkoop verhuizen ook kiezen voor een volledig verzorgde verhuizing. Vraag geheel vrijblijvend een offerte op maat aan, dan ontvangt u vooraf een offerte geheel op maat, naar aanleiding van uw wensen. Zo kan Wiggelaar alles voor u regelen, maar u kunt er ook voor kiezen om zelf in/uit te pakken en zelf meubelen te de/monteren. Bel ons gerust voor al uw info.

Gerelateerde links

Bedrijfsverhuizing Zaandam
Bedrijfsverhuizing Amsterdam
Bedrijfsverhuizing Amstelveen
Bedrijfsverhuizing Badhoevedorp
Bedrijfsverhuizing Diemen
Bedrijfsverhuizing Heemstede
Bedrijfsverhuizing Haarlem
Bedrijfsverhuizing Hoofddorp
Bedrijfsverhuizing Noord Holland
Bedrijfsverhuizing Weesp

{tab Tarieven goedkoop verhuizen}

Werkwijze en Tariefbepaling voor "Goedkoop Verhuizen"

Wilt u een goedkope verhuizing in Amsterdam of in (of naar) een andere plaats in Nederland, dan biedt Wiggelaar u de mogelijkheid om samen met ons uw verhuizing te verzorgen. Wij regelen de verhuiswagen (met of zonder verhuislift) en één of meer verhuizers.

Zelf doen of laten doen?

Voor een goedkope verhuizing kunt u er voor kiezen om het verhuisteam aan te vullen met eigen krachten. U regelt zelf alle verpakkingsmaterialen en pakt zelf de verhuisdozen in- en uit. U monteert of demonteert zelf uw meubels en u regelt zelf de eventueel noodzakelijke ontheffingen. Wilt u liever dat wij dat voor u doen, dan kan dat natuurlijk ook. Wij verzoeken u dat wel te melden bij uw reservering.

Inbegrepen bij uw goedkope verhuizing

Onze verhuiswagens zijn altijd voorzien van alle essentiële verhuisbenodigdheden (voldoende verhuisdekens, schilderijkoffers, garderobeboxen voor uw hangkleding, meubeldolly’s en dergelijke). Een chauffeur/verhuizer helpt en adviseert u gedurende de gehele goedkope verhuizing.

Tariefbepaling "Goedkoop Verhuizen"

Omschrijving Per uur Minimum tarief = 2 uur Per extra kwartier  
OKOKOK € 84,- € 168,- € 21,00 Reserveren
OKOKOKOKOK € 128,- € 256,- € 32,00 Reserveren
OKOKOKOKOKOK € 172,- € 344,- € 43,00 Reserveren
OKOKOKOKOKOKOK € 216,- € 432,- € 54,00 Reserveren
OKOKOKOKOK € 118,- € 236,- € 29,50 Reserveren
OKOKOKOKOKOKOK € 162,- € 324,- € 40,50 Reserveren
OKOKOKOKOKOKOKOK € 206,- € 412,- € 51,50 Reserveren
OKOKOKOKOKOKOKOKOK € 250,- € 500,- € 62,50 Reserveren
         
OKOKOK € 74,- € 148,- € 18,50 Reserveren
OKOKOKOKOK € 118,- € 236,- € 29,50 Reserveren
OKOKOKOKOKOK € 162,- € 324,- € 40,50 Reserveren
OKOKOKOKOKOKOK € 206,- € 412,- € 51,50 Reserveren
OKOKOKOKOK € 108,- € 216,- € 27,00 Reserveren
OKOKOKOKOKOKOK € 152,- € 204,- € 38,00 Reserveren
OKOKOKOKOKOKOKOK € 196,- € 392,- € 49,00 Reserveren
OKOKOKOKOKOKOKOKOK € 240,- € 482,- € 60,00 Reserveren
OKOKOK € 84,- € 168,- € 21,00 Reserveren
OKOKOKOK € 128,- € 256,- € 32,00 Reserveren
OKOKOKOKOK € 172,- € 344,- € 43,00 Reserveren

 

Omschrijving

OK Kleine verhuiswagen 20m3

OK Grote verhuiswagen 50 m3
OK verhuizers
OK Verhuislift

 

Voor een goedkope verhuizing binnen Amsterdam rekenen we de aankomsttijd vanaf uw oude woning (het laadadres) tot vertrek van uw nieuwe woning (het losadres). Daarbij komt een half uur voor aan- en afrijden, minus de pauzes.

Voor een verhuizing buiten Amsterdam wordt er gerekend van het vertrek uit de garage van Wiggelaar tot terugkomst in onze garage, minus pauzes. De eerste vijftig kilometer zijn inbegrepen, daarna berekenen wij € 1 per gereden kilometer.

Na uw reservering van uw goedkope verhuizing ontvangt u van ons een factuur met het minimumtarief (kosten voor twee uur). Gelieve deze minimaal twee werkdagen voor de verhuizing te betalen. Duurt uw verhuizing langer dan twee uur, dan berekenen wij extra werktijd per kwartier. Deze bijkomende tijd dient u op de verhuisdag contant aan de chauffeur te voldoen.

De tarieven voor goedkoop verhuizen gelden van maandag tot en met vrijdag vanaf 07.30 uur tot het einde van de werkdag. Voor zaterdagen geldt een toeslag en een minimumtarief van vier uur. Op zondagen werken wij niet.

Neem a.u.b. telefonisch contact op over de beschikbaarheid. U kunt ons ook telefonisch bereiken op 020 420 5000 of gebruik maken van onze terugbel service. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

{tab Overige diensten}
Verhuislift huren

Verhuislift huren

Voor het verplaatsen van zware spullen van de bovenste verdiepingen van uw woning, kan een verhuislift handig zijn. U hoeft de zware dozen en grote meubelen niet naar beneden of naar boven te tillen; de lift zorgt ervoor dat uw spullen gemakkelijk en veilig op de begane grond komen. Bij Wiggelaar kunt u een van de professionele verhuisliften huren, ook als u uw verhuizing zelf uitvoert.

Meer info

Verhuiswagen huren

Verhuiswagen huren

Ook als u uw verhuizing zelf uitvoert, is het handig om een verhuiswagen of verhuisbusje te huren. Bij een verhuizing moeten namelijk vaak veel en grote spullen vervoerd worden. Met het juiste vervoer, kunt u veel spullen tegelijk vervoeren, zodat u minder vaak op en neer hoeft te rijden. Verhuisbedrijf Wiggelaar biedt u de mogelijkheid om een verhuiswagen te huren.

Meer info

Verhuisdozen

Verhuisdozen

Bij uw verhuizing zijn de verhuisdozen natuurlijk onmisbaar. Een goede kwaliteit verhuisdoos beschermt uw spullen bij het vervoer. Voor verschillende materialen hebben wij speciale verhuisdozen, om uw inboedel zo goed mogelijk te verhuizen. Als u met verhuisbedrijf Wiggelaar verhuist, bent u vanzelfsprekend van dozen voorzien. Verhuist u zelf, dan kunt u voor verhuisdozen bij Wiggelaar terecht.

Meer info

Inboedelopslag- Minimaal 20% goedkoper dan een self-storage

Inboedelopslag- Minimaal 20% goedkoper dan een self-storage

Wiggelaar beschikt over een grote en moderne opslagruimte in de Houthaven in Amsterdam-West. In deze opslag worden uw spullen geconditioneerd opgeslagen. De perfecte opslag voor uw meubels en andere kostbaarheden!

Meer info

Checklist verhuizen

Checklist verhuizen

Wanneer u gaat verhuizen breken drukke en intensieve tijden aan waarin u aan een groot aantal zaken moet denken. Wiggelaar verhuizingen helpt u hier graag bij en heeft een verhuis checklist ontwikkeld die u helpt uw verhuizing in goede banen te leiden.

Meer info

{/tabs}

Waarom Wiggelaar?

De beste verhuizer van Nederland
125 jaar ervaring
Erkende verhuizer
Persoonlijke service
Goede reviews

Klanten waarderen onze met een 8,8!

 

Heeft u een korte vraag en wilt u snel een antwoord? WhatsApp dan met een van onze medewerkers.

Aanvullende diensten

Wij helpen u ook met het verhuren van de volgende diensten voor een betaalbare prijs!
© 2018 Wiggelaar verhuizingen sedert 1883 bv All Rights Reserved. Designed By BlanCom