Home » Bedrijfsverhuizing Badhoevedorp

Bedrijfsverhuizing

Een bedrijfsverhuizing vraagt om een goede organisatie. Er moet dan ook een hoop geregeld worden om alles in goede banen te leiden. Wanneer u verhuist met een verhuisbedrijf, krijgt u professionele hulp bij die organisatie. Verhuisbedrijf Wiggelaar, helpt u graag bij het verhuizen van uw bedrijf in Badhoevedorp.

Uw specialist

Bij een verhuizing van het bedrijf komt een hoop kijken. Vooruit kijken en plannen is hierbij van groot belang. Met 125 jaar ervaring is Wiggelaar u en uw bedrijf graag professioneel van dienst. Met complete begeleiding tijdens het gehele verhuis-traject, zal uw verhuizing soepel en probleemloos verlopen.
Offerte aanvragen

Daarom Wiggelaar

Met 125 jaar ervaring, heeft Wiggelaar alles in huis om uw het verhuizen van uw bedrijf zo soepel mogelijk te laten verlopen.
Verhuisbedrijf Wiggelaar kan uw bedrijfsverhuizing zorgvuldig voor u regelen, zodat u zich bezig kunt houden met ander zaken. Zo plant Wiggelaar uw bedrijfsverhuizing en regelen we de vergunningen die nodig zijn bij de verhuizing. Tijdens het verhuizen zelf, zijn uw spullen standaard verzekerd.
  • 125 jaar ervaring
  • Erkende verhuizer
  • Deskundige verhuizer
  • Persoonlijke service
  • Goede reviews
  • Van A tot Z geregeld

Bel mij terug

Voor meer informatie kunt u ons telefonisch bereiken op 020 420 5000. Of laat uw telefoonnummer achter en wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Onze services

Wiggelaar neemt u graag de organisatie van uw hele verhuizing uit handen.

VERHUIZERS

Met 125 jaar ervaring is Wiggelaar u en uw bedrijf graag professioneel van dienst.

VERHUISDOZEN

Voor uw bedrijfsverhuizing kunt u gratis gebruik maken van onze verhuisdozen, schilderijkoffers en andere materialen.

VERHUISLIFTEN

Voor het verplaatsen van zware spullen van de bovenste verdiepingen van uw bedrijfspand.

INBOEDELOPSLAG

Wij beschikken over een grote en moderne opslagruimte in de Houthaven in Amsterdam-West.

VERHUISWAGEN

Wij hebben een heel wagenpark aan verhuiswagens dus altijd wel een verhuiswagen die perfect past bij uw bedrijfsverhuizing.

MONTAGE SERVICE

Met de (de)montageservice van Wiggelaar helpen onze verhuizers u met het (de)monteren van uw kantoormeubilair.

Bedrijfsverhuizing?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vraag aan

Neem contact met mij op

Voor meer informatie kunt u ons telefonisch bereiken op 020 420 5000. Of laat uw telefoonnummer achter en wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.
[contact-form-7 id=”16277″]

Uw bedrijfsverhuizing tot in detail geregeld

Bij de verhuizing van uw bedrijf in of naar Badhoevedorp komt een hoop kijken. Als u met Wiggelaar verhuist, nemen zij u een deel van de organisatie uit handen. Zij plannen de verhuizing en regelen de nodige vergunningen. Zo houdt u tijd over voor andere zaken. Daarbij is uw inboedel tijdens uw verhuizing met Wiggelaar, standaard verzekerd.

Vlug vakkundig en veilig verhuizen

Wanneer u verzekerd wilt zijn van een vlekkeloze verhuizing van uw bedrijf, kiest u voor een professionele verhuizer. Wiggelaar heeft met 125 jaar ervaring alles in huis om u tijdens uw verhuizing in Badhoevedorp bij te staan. Tijdens de verhuizing maakt u gratis gebruik van professionele verhuisdozen, schilderijkoffers en andere materialen. Ook het gebruik van een verhuislift is bij uw verhuizing inbegrepen, mocht uw situatie daar om vragen. Ook wanneer u extra hulp wenst tijdens uw verhuizing, bent u bij Wiggelaar aan het juiste adres. Met de inpak- en (de)montageservice van Wiggelaar helpen onze verhuizers u bij het inpakken van de inboedel en het (de)monteren van het kantoormeubilair.

Reviews via klantenvertellen.nl

Voor betrouwbare beoordelingen

Bekijk hier de reviews