Home » Bedrijfsverhuizing Diemen

Bedrijfsverhuizing

Omdat er voor de verhuizing van uw bedrijf van of naar Diemen veel geregeld moet worden, is het fijn om de hulp in te roepen van een ervaren verhuisbedrijf. Een verhuisbedrijf weet immers precies wat er nodig is voor uw verhuizing en hebben de juiste middelen in huis om uw verhuizing zo vlot mogelijk te laten verlopen. Verhuisbedrijf Wiggelaar is zo’n ervaren verhuizer, en helpt u graag bij het verhuizen van uw bedrijf in Diemen.

Alles geregeld

Wiggelaar neemt u graag de organisatie van uw verhuizing uit handen. Verhuizen met Wiggelaar betekent alles geregeld. Wij maken voorafgaand aan de verhuizing een schema en draaiboek voor u. Daarnaast zal er een inventarislijst opgesteld worden. Indien nodig regelen wij ook de parkeerontheffingen die nodig zijn tijdens de verhuizing in Diemen.
Offerte aanvragen

Daarom Wiggelaar

Met 125 jaar ervaring, heeft Wiggelaar alles in huis om uw het verhuizen van uw bedrijf zo soepel mogelijk te laten verlopen.
Verhuisbedrijf Wiggelaar kan uw bedrijfsverhuizing zorgvuldig voor u regelen, zodat u zich bezig kunt houden met ander zaken. Zo plant Wiggelaar uw bedrijfsverhuizing en regelen we de vergunningen die nodig zijn bij de verhuizing. Tijdens het verhuizen zelf, zijn uw spullen standaard verzekerd.
  • 125 jaar ervaring
  • Erkende verhuizer
  • Deskundige verhuizer
  • Persoonlijke service
  • Goede reviews
  • Van A tot Z geregeld

Bel mij terug

Voor meer informatie kunt u ons telefonisch bereiken op 020 420 5000. Of laat uw telefoonnummer achter en wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Onze services

Wiggelaar neemt u graag de organisatie van uw hele verhuizing uit handen.

VERHUIZERS

Met 125 jaar ervaring is Wiggelaar u en uw bedrijf graag professioneel van dienst.

VERHUISDOZEN

Voor uw bedrijfsverhuizing kunt u gratis gebruik maken van onze verhuisdozen, schilderijkoffers en andere materialen.

VERHUISLIFTEN

Voor het verplaatsen van zware spullen van de bovenste verdiepingen van uw bedrijfspand.

INBOEDELOPSLAG

Wij beschikken over een grote en moderne opslagruimte in de Houthaven in Amsterdam-West.

VERHUISWAGEN

Wij hebben een heel wagenpark aan verhuiswagens dus altijd wel een verhuiswagen die perfect past bij uw bedrijfsverhuizing.

MONTAGE SERVICE

Met de (de)montageservice van Wiggelaar helpen onze verhuizers u met het (de)monteren van uw kantoormeubilair.

Bedrijfsverhuizing?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vraag aan

Neem contact met mij op

Voor meer informatie kunt u ons telefonisch bereiken op 020 420 5000. Of laat uw telefoonnummer achter en wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.
[contact-form-7 id=”16277″]

Uw verhuizing compleet geregeld

Omdat er voor uw verhuizing van en naar Diemen veel geregeld moet worden, is het fijn als u daar hulp bij krijgt. Verhuisbedrijf Wiggelaar kan u een deel van de organisatie uit handen nemen, zodat u zich met andere zaken bezig kunt houden. Met Wiggelaar is uw verhuizing zo gepland en worden de nodige vergunning alvast voor u geregeld. En wanneer u verhuist met Wiggelaar, kunt u rekenen op een standaard verzekering voor uw inboedel.

Vakkundige verhuisservice

Verhuisbedrijf Wiggelaar heeft meer dan 125 jaar ervaring en maakt gebruik van de beste materialen. Hiermee helpen zij u de verhuizing van uw bedrijf in Diemen, zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Verhuist u met Wiggelaar, dan maakt u tijdens uw verhuizing gratis gebruik van onze verhuisdozen, schilderijkoffers en andere materialen. Kunt u bij uw verhuizing wel wat extra hulp gebruiken? Dan bieden de (de)montageservice en inpakservice uitkomst. De verhuizers van Wiggelaar komen u dan helpen bij het inpakken van de inboedel en het (de)monteren van het kantoormeubilair en dergelijke.

Reviews via klantenvertellen.nl

Voor betrouwbare beoordelingen

Bekijk hier de reviews