Home » Bedrijfsverhuizing Weesp

Bedrijfsverhuizing

Een bedrijfsverhuizing is een hele klus die u natuurlijk het liefst zo snel mogelijk achter de rug wilt hebben. Een goede planning en professionele hulp helpen u daarbij. Verhuisbedrijf Wiggelaar helpt u graag bij het verhuizen van uw bedrijf in en naar Weesp.

Al uw verhuismiddelen inbegrepen

Met Wiggelaar bent u verzekerd van kwaliteit tijdens uw verhuizing van of naar Weesp. U kunt gratis gebruik maken van onze verhuisdozen, schilderijkoffers en andere materialen. Indien nodig is ook een verhuislift bij de verhuizing inbegrepen. Hiermee vervoert u gemakkelijker de zware spullen op verschillende etages.
Offerte aanvragen

Daarom Wiggelaar

Met 125 jaar ervaring, heeft Wiggelaar alles in huis om uw het verhuizen van uw bedrijf zo soepel mogelijk te laten verlopen.
Verhuisbedrijf Wiggelaar kan uw bedrijfsverhuizing zorgvuldig voor u regelen, zodat u zich bezig kunt houden met ander zaken. Zo plant Wiggelaar uw bedrijfsverhuizing en regelen we de vergunningen die nodig zijn bij de verhuizing. Tijdens het verhuizen zelf, zijn uw spullen standaard verzekerd.
  • 125 jaar ervaring
  • Erkende verhuizer
  • Deskundige verhuizer
  • Persoonlijke service
  • Goede reviews
  • Van A tot Z geregeld

Bel mij terug

Voor meer informatie kunt u ons telefonisch bereiken op 020 420 5000. Of laat uw telefoonnummer achter en wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Onze services

Wiggelaar neemt u graag de organisatie van uw hele verhuizing uit handen.

VERHUIZERS

Met 125 jaar ervaring is Wiggelaar u en uw bedrijf graag professioneel van dienst.

VERHUISDOZEN

Voor uw bedrijfsverhuizing kunt u gratis gebruik maken van onze verhuisdozen, schilderijkoffers en andere materialen.

VERHUISLIFTEN

Voor het verplaatsen van zware spullen van de bovenste verdiepingen van uw bedrijfspand.

INBOEDELOPSLAG

Wij beschikken over een grote en moderne opslagruimte in de Houthaven in Amsterdam-West.

VERHUISWAGEN

Wij hebben een heel wagenpark aan verhuiswagens dus altijd wel een verhuiswagen die perfect past bij uw bedrijfsverhuizing.

MONTAGE SERVICE

Met de (de)montageservice van Wiggelaar helpen onze verhuizers u met het (de)monteren van uw kantoormeubilair.

Bedrijfsverhuizing?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vraag aan

Neem contact met mij op

Voor meer informatie kunt u ons telefonisch bereiken op 020 420 5000. Of laat uw telefoonnummer achter en wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.
[contact-form-7 id=”16277″]

Verhuisservice Wiggelaar

Verhuisbedrijf Wiggelaar helpt u graag vlug, vakkundig en veilig te verhuizen in Weesp. Om u wat zorg uit handen te nemen, kunnen wij uw verhuizing plannen en nodige parkeervergunningen voor u regelen. Kiest u voor een bedrijfsverhuizing met Wiggelaar? Dan is de inboedel tijdens de verhuizing standaard verzekerd.

Uw bedrijfsverhuizing van A tot Z geregeld

Verhuisbedrijf Wiggelaar heeft meer dan 125 jaar ervaring in verschillende soorten verhuizingen. Deze ervaring, gecombineerd met de beste materialen, zorgen ervoor dat uw verhuizing zo vlug, vakkundig en veilig mogelijk wordt uitgevoerd. Bij uw bedrijfsverhuizing met Wiggelaar zijn het gebruik van alle nodige materialen, zoals professionele verhuisdozen en een verhuislift inbegrepen. Daarnaast biedt Wiggelaar u extra services, waarmee het verhuizen van uw bedrijf in of naar Weesp nog makkelijker wordt. Met de inpakservice van Wiggelaar wordt de inboedel voor u ingepakt. Wilt u hulp bij het (de)monteren van uw meubels en het afhalen en ophangen van schilderijen en dergelijke? Dan biedt de (de)montageservice uitkomst.

Reviews via klantenvertellen.nl

Voor betrouwbare beoordelingen

Bekijk hier de reviews